Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και επίσημα στο Epsilon


Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη από τον ΣΚΑΪ,  δημοσιεύματα και πληροφορίες έκαναν λόγο για τη νέα τηλεοπτική της στέγη που δεν είναι άλλη από το κανάλι Epsilon. Χθές επιβεβαιώθηκε και επίσημα, καθώς  ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κa. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της Chief Content Officer.

Έχοντας διαγράψει πολυετή επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης στον χώρο της τηλεόρασης, η κa. Μαραγκουδάκη αναλαμβάνει να οδηγήσει το Epsilon TV στη νέα εποχή.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται ο στρατηγικός σχεδιασμός του προγράμματος και η αναβάθμιση και διαμόρφωση της τηλεοπτικής εικόνας του σταθμού.

Επιπλέον, θα ηγείται της επικοινωνιακής κατεύθυνσης και της λειτουργίας που θα αφορούν στο τηλεοπτικό περιεχόμενο του σταθμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON καλωσορίζει την κα. Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην οικογένειά του».

Εκτός όμως της κ. Μαραγκουδάκη με το σταθμό ξεκίνησε τη συνεργασία της και η Κική Σιλβεστριάδου, η οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Chief Operations Officer.Περισσότερα: πηγή
Φώτο: Gossip-tv
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου