Επιμένουν για Αραούχο και Λας Πάλμας οι Ισπανοί


Πιθανή εξακολουθούν να παρουσιάζουν την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας τα ισπανικά ΜΜΕ. Παρά τις διαψεύσεις του Αργεντινού, επιμένουν ότι αν εγκριθεί από τον Πάκο Χέμεθ, θα γυρίσει. 

Για τα καλά συντηρείται στην Ισπανία το θέμα του Σέρχιο Αραούχο και της φημολογούμενης πρόθεσης της Λας Πάλμας να επιστρέψει. 

Παρά τις διαψεύσεις του Αργεντινού και τις δηλώσεις ότι παραμένει αφοσιωμένος στην ΑΕΚ, τα ΜΜΕ της χώρας επιμένουν ότι το θέμα είναι υπαρκτό. 

Σήμερα λοιπόν η ιστοσελίδα «elgoldigital.com» αναφέρεται στο ζήτημα με τίτλο «η Λας Πάλμας περιμένει την έγκριση του Πάκο Χέμεθ για να κλείσει την επιστροφή ενός γνωστού killer». 

Μέσα στο κείμενο αναφέρεται ότι μετά την αλλαγή προπονητή, η διοίκηση θα επιδιώξει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του και να αποκτήσει δυο επιθετικούς που θα πλαισιώσουν τους Καλέρι και Ρεμί. 

Επικαλούμενοι λοιπόν κι άλλα Μέσα όπως το «Canarias Radio», αναφέρουν ότι μια από τις επιλογές της διοίκησης είναι να επιδιώξει το «σπάσιμο» του δανεισμού του Αραούχο με την ΑΕΚ. 

Αναφέρουν, δε, τις καλές επιδόσεις του και φέτος με τα κιτρινόμαυρα (6 γκολ και 4 ασίστ σε 19 συμμετοχές) και σημειώνουν ότι θα πρέπει ο Πάκο Χέμεθ να δώσει τη συγκατάθεσή του, διαφορετικά θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου