Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός υπέρβαρου ζευγαριού


Η καταπληκτική ιστορία του ζευγαριού, που χωρίς να απευθυνθεί σε διαιτολόγους ή χειρούργους, κατόρθωσε να «αλλάξει τη ζωή του», ξεκινώντας μία δίαιτα, που απέφερε καρπούς σχεδόν 1μιση χρόνο αργότερα.

Η απόφαση του ζευγαριού να ξεκινήσει αυστηρή δίαιτα, ήταν αποτέλεσμα της βαθιάς τους αγάπης αλλά και της επιθυμίας τους να ζήσουν περισσότερα κι υγιέστερα χρόνια μαζί.

Για αυτούς τους λόγους οι Lexi και Danny Reed από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής με σκοπό να χάσουν όσο περισσότερο βάρος γινόταν.

Με αφετηρία τα 220 κιλά της Lexi και τα 120 του Danny, το ζευγάρι ξεκίνησε τη δύσκολη «ανάβαση» προς τον στόχο τους, χωρίς να ζητήσουν τη βοήθεια κάποιου εξειδικευμένου διαιτολόγου, αλλά αλλάζοντας τις καθημερινές τους -παχυντικές- συνήθειες.


Έκοψαν «μαχαίρι» τα fast food αντικαθιστώντας τα με μικρά και συχνά γεύματα μαγειρευτού φαγητού, ενώ ενέταξαν στο καθημερινό τους πρόγραμμα το τοπικό γυμναστήριο.

Και μετά από σχεδόν 18 μήνες προσπαθειών κατάφεραν να κοιτάξουν με ικανοποίηση τη ζυγαριά, καθώς είχαν καταφέρει να χάσουν κι οι δύο μαζί σχεδόν 180 κιλά.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, δηλώνει πως χωρίς τη βοήθεια του ενός στον άλλο, δε θα είχαν καταφέρει τίποτα, ενώ η Lexi έθεσε νέους στόχους για το μέλλον, προσδοκώντας να φτάσει στα 80 κιλά, από τα 90 που βρίσκεται σήμερα.






Πηγή: gazzetta

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου