Στον αέρα το μέλλον του Αγουέρο


Κάθε άλλο παρά σίγουρο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Σέρχιο Αγουέρο στην Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Αργεντινός είναι απογοητευμένος από τη διαχείριση του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Kun έγινε πριν μερικές εβδομάδες ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Πολιτών φτάνοντας τα 178 γκολ στον αγώνα για το Champions Leauge κόντρα στην Νάπολι, όμως η φανέλα βασικού δεν είναι κάτι που έχει πάρει στο σπίτι του. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Times, η σχέση του 29χρονου με τον Γκουαρδιόλα, έχει χαλάσει τις τελευταίες εβδομάδες επειδή ο Καταλανός τον έχει αφήσει εκτός 11άδας σε κάποια από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Ο Αγουέρο και οι εκπρόσωποί του είχαν πριν πέντε μήνες συνάντηση με τον πρόεδρο, Καλντούν Αλ-Μουμπάρακ,  καθώς ο Αργεντινός είχε ανησυχία για το ότι ότι φέτος ο χρόνος του θα είναι πολύ πιο περιορισμένος. Ο Πεπ είχε δείξει από πέρυσι προτίμηση στον Γκαμπριέλ Ζέσους, ο οποίος αποκτήθηκε από την Παλμέιρας τον Ιανουάριο και επανέφερε τον Kun μόνο όταν ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο πρόεδρος διαβεβαίωσε την πλευρά του Αγουέρο ότι δεν πρόκειται να παραγκωνιστεί από τον Πεπ και έχει ξεκινήσει σε 12 από τα 18 ματς των Citizens στην Premier League, όμως το θέμα υπάρχει αφού ο Γκουαρδιόλα επιλέγει τον Ζεσούς στα μεγάλα ματς, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη μάχη στο Old Trafford.  Η αποχώρηση δεν είναι αυτό που θέλει ο Αργεντινός αυτή τη στιγμή, όμως - σύμφωνα πάντα με τους Times - αυτό μάλλον θα αλλάξει το καλοκαίρι αν τα πράγματα παραμείνουν ίδια. Τα ρεπορτάζ λένε ότι ο Γκουαρδιόλα είναι ικανοποιημένος από τον Αγουέρο [13 γκολ σε 19 ματς], που έχει ακόμα 2.5 χρόνια συμβόλαιο και σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει τα μεγάλα club θα κάνουν... ουρά.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, οι Citizens έχουν αποφασίσει να μην κινηθούν για τον Αλέξις Σάντσες καθώς θεωρούν ότι αυτό θα επηρεάσει την ισορροπία στο ρόστερ. Στόχος είναι ένας κεντρικός αμυντικός, με τον Πεπ να προτιμά τον Φαν Ντάικ της Σαουθάμπτον, όμως τον Τζόνι Εβανς της Γουέστ Μπρομ να είναι ο πιο πιθανός για άφιξη.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου