Nomads επεισόδιο 36: Ανατροπές - Αποχωρήσεις - Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα


Χαμός, είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το Nomads μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Αγώνας επικράτειας και όπως μάθαμε ο τελευταίος που γίνετε με ομάδες καθώς από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ατομικές μάχες. 

Πριν τον αγώνα ο Γρηγόρης ανακοίνωσε τα άσχημα γεγονότα της Ελλάδας με την πλημμύρα και τους νεκρούς, σοκάροντας τους παίκτες. Ακολούθησε η ανακοίνωση για την υγεία της Μαντώ, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο αγώνας για την επικράτεια ήταν συγκλονιστικός, λόγο της κακοκαιρίας διακόπηκε με τον Αρναούτογλου να κάνει έκπληξη στους παίκτες, λέγοντας τους ότι όλοι μαζί θα μείνουν στην βίλα για ένα βράδυ.  

Με τελικούς νικητές τους παίχτες της φωτιάς που επικράτησαν με 5-0 για μια ακόμη φορά, έληξε την επόμενη μέρα ο αγώνας. Στο τέλος του αγώνα αποχαιρέτησε τα παιδιά η Μαντώ και αποχώρησε από το Nomads.

Το τρέιλερ του επόμενου επισοδείου μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους καθώς μετά την αποχώρηση της Μαντώ έγινε πρόταση στον Μιχάλη Ζαμπίδη για επιστροφή; Περιμένουμε τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου