Nomads επεισόδιο 35: Τιτανομαχία στις Φιλιππίνες - Ποιος αποχώρησε


Δύσκολο συμβούλιο για μια ακόμη φορά για τους μπλε αφού θα αποχωριστούν άλλο ένα μέλος και θα μειωθούν αισθητά.

Οι μπλε άνοιξαν τα χαρτιά τους και μίλησαν για την εβδομάδα που πέρασε δείχνοντας ότι πέρασαν δύσκολα σε γενικές γραμμές.

Στην ομάδα της φωτιάς είχαμε την επιστροφή της Μαντούς από το νοσοκομείο όπου πήγε να κάνει εξετάσεις για το γόνατό της. Ενώ η ίδια δεν ήξερε τα αποτελέσματα , ο Γρηγόρης είχε τα πρώτα νέα τα οποία δεν ήταν και πολύ καλά. Το ενδεχόμενο να αποχώρηση λόγο του ποδιού είναι πολύ μεγάλο. Ωστόσο οι επόμενες μέρες θα την βρουν στην βίλα γιατί χρειάζεται ξεκούραση 

Ακολούθησε η ανακοίνωση για τον παίχτη που θα ερχόταν αντιμέτωπος με τον Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο Λευτέρης ήταν ο παίκτης που πήρε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και έτσι ρίχτηκε στην μάχη για την παραμονή του στο παιχνίδι. 

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε καθώς έχασε με 2-0 σε μια αρένα αρκετά δύσκολη. Στην συνέχεια και αφού αποχαιρέτησε όλα τα παιδιά, ψήφισε για τους δύο νέους αρχηγούς για την επόμενη εβδομάδα. Στην ομάδα της φωτιάς έβαλε τον Νίκο Αναδιώτη ενώ στην ομάδα του ωκεανού έβαλε τον Γιώργο Κατσινόπουλο. 

Τέλος είδαμε την ομάδα της φωτιάς να διαβάζει μηνύματα από τους τηλεθεατές και να τους απαντάνε ταυτόχρονα. 


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου