Προβλήματα της οθόνης του iPhone X με το κρύο, με την Apple να υπόσχεται διόρθωση


Ένας μικρός αριθμός κατόχων του νέου iPhone X αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη της συσκευής η οποία δεν ανταποκρίνεται όταν αυτή βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο όπου επικρατεί κρύο.

Σύμφωνα με θέματα που έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες reddit και macrumors, το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το iPhone X βρίσκεται αντιμέτωπο με απότομες αλλαγές στη θερμοκρασία. Οι γενικές οδηγίες της Apple αναφέρουν ότι οι βέλτιστες θερμοκρασίες στις οποίες οι συσκευές της μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα είναι μεταξύ 0 και 35º βαθμούς Κελσίου, με θερμοκρασίες μικρότερες ή μεγαλύτερες από αυτές να είναι ο λόγος για διάφορα φαινόμενα όπως αυτό που αντιμετωπίζει η μικρή μερίδα των χρηστών.

Το θετικό είναι ότι η Apple έχει ήδη προχωρήσει σε ανακοίνωση για το θέμα, το οποίο όπως αναφέρει δεν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα με το hardware αλλά στο λογισμικό, με την εταιρεία να εργάζεται πάνω στη διόρθωση του σε μελλοντική αναβάθμιση, χωρίς όμως να δίνεται ένα πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Για την ώρα οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στο iPhone X, χρειάζεται είτε να επανεκκινήσουν τη συσκευή είτε να περιμένουν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταστεί η οθόνη και πάλι λειτουργική.


Περισσότερα: insomnia
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου