Με Πέλκα-Κουλούρη, χωρίς Μακ-Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ


Με πολλές διαφοροποιήσεις το αρχικό σχήμα με το οποίο αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο. Ποιοι μένουν εκτός ενδεκάδας. 

Για τους «ασπρόμαυρους» δεν υπάρχει στον ορίζοντα άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, στο σημερινό ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, μπορεί οι αποφάσεις του να προκάλεσαν έκπληξη, όμως και για τον αυτόν, αλλά και για τους παίκτες του, όλα θα κριθούν στο χορτάρι της Νέας Σμύρνης.

Ο Ρουμάνος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μαουρίσιο, Μάριν Λέοβατς, Σαμπράνο, Κάτσε κι αν για τον Αλβανό μέσο και κάποια άλλα παιδιά του ΠΑΟΚ, είναι απλά… μια συνηθισμένη απόφαση, για τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές υπάρχουν διαφορετικές εξηγήσεις.

Ο Βραζιλιάνος χαφ και ο Κροάτης αμυντικός κρίθηκε ότι δεν είναι απολύτως έτοιμοι, μετά τους πρόσφατους τραυματισμούς τους. Για τον Μαουρίσιο υπάρχει η λύση του Κάνιας και για τον Λέοβατς αυτή του Βειϊρίνια, αναφορικά με την ενδεκάδα που δοκίμασε όλη την εβδομάδα ο Λουτσέσκου.

Για τον αποκλεισμό του Σαμπράνο η εξήγηση που δόθηκε από τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο «για ικανοποιητική απόδοση του δίδυμου Βαρέλα – Κρέσπο» στο τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο, με το Ρουμάνο προπονητή, όπως ειπώθηκε, να μη θέλει να αλλάξει κάτι στο κέντρο της αμυντικής γραμμής του.

Όμως, ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου», σε μια διαρκή αναζήτησή του να βρει το ιδανικό σχήμα. Ετσι, φαίνεται πως θα επαναφέρει τον Δημήτρη Πέλκα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αφήνοντας ξανά στον πάγκο τον Ρόμπερτ Μακ, εκεί όπου θα μείνει για δεύτερο σερί ματς κι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Ευθύμη Κουλούρη να ξεκινάει εκ νέου στο αρχικό σχήμα, το οποίο -εκτός απροόπτου- θα αποτελείται από τους:

Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Πέλκα και Κουλούρη.


About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου