Το θέατρο της χρονιάς από τον Κιελίνι!


Η Σουηδία επιστράτευσε σκληράδα για να φρενάρει τους Ιταλούς στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στα μπαράζ, όμως ο Τζόρτζιο Κιελίνι θέλησε να βρει το δίκιο του με λάθος τρόπο


Σουηδία και Ιταλίδα διεκδικούν το χρυσό εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ και η πρώτη είναι εκείνη που έχει πλέον προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 στη Σόλνα το βράδυ της Παρασκευής, με τον μέσο της ΑΕΚ Γιάκουμπ Γιόχανσον να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.

Σε αυτό το ματς έπεσε αρκετό... ξύλο και από τις δύο ομάδες, με τον διαιτητή να "χάνει" αρκετές φάσεις, ωστόσο εκείνη που ξεχώρισε δεν ήταν κάποιο... εγκληματικό μαρκάρισμα αλλά η (κουτο)πονηριά του Τζόρτζιο Κιελίνι.

Μετά από σπρώξιμο που δέχτηκε από τον Μάρκους Μπεργκ έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας και για κάποια δευτερόλεπτα έριχνε "κλεφτιές ματιές" προς τον διαιτητή για να δει αν θα έβγαζε την δεύτερη κάρτα από το τσεπάκι του για να αποβάλλει τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς για τον αμυντικό της Γιουβέντους, όχι μόνο δεν αποβλήθηκε ο Μπεργκ αλλά το video με την απίστευτη αντίδρασή του κάνει το γύρο του κόσμου και τον... εκθέτει!

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου