«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ''δουλεύει'' ήδη τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης»!


Βόμβα, που ενδέχεται να… πυροδοτηθεί σε δύο χρόνια, φέρνει στο προσκήνιο η ''Mundo Deportivo''! Σύμφωνα με το καταλανικό Μέσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ «δουλεύει» από τώρα τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Ρεάλ! 

Μεταγραφικό… μπαμ «μαγειρεύει» ο Φλορεντίνο Πέρεθ! 

Όπως αποκαλύπτει η ''Mundo Deportivo'' στο πρώτο της «χτύπημα», ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης… βλέπει μπροστά και σκεπτόμενος από τώρα την επόμενη μέρα μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, «ψάχνεται» για την απόκτηση του Νεϊμάρ! 


Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως, σύμφωνα με πληροφόρηση από τη Γαλλία, έχει πραγματοποιήσει, ήδη, ραντεβού, τόσο με τον πατέρα και μάνατζερ του Βραζιλιάνου αστέρα, αλλά -το σημαντικότερο- και με τον Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Λατινοαμερικανού στην Παρί Σεν Ζερμέν! 

Σημειώνονται, δε, οι μέτριες (έως κακές) σχέσεις του Νεϊμάρ με τον προπονητή του στη γαλλική ομάδα, Ουνάι Έμερι, όπως και με τον Έντινσον Καβάνι, ενώ γίνεται λόγος και στη δυσαρέσκειά του για την κατοικία που του παρέχεται στο Παρίσι! 

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Νεϊμάρ έχει ξεκαθαρίσει στην Παρί πως θέλει να κατακτήσει το Champions League και να αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Οπότε, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα μελλοντικά σχέδιά του το αν θα τα καταφέρει η όχι στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου