Άντρες έτοιμοι για όλα! Στο Ηράκλειο Κρήτης για λίγες παραστάσεις


Η μεγάλη επιτυχία,των Stephen Sinclair και Anthony McCarten, Άνδρες έτοιμοι για όλα, σε διασκευή Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.  

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ετών επιστρέφει σε μια μεγάλη περιοδεία από τις θεατρικές επιχειρήσεις Τάγαρη. Με την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που διασκεύασαν το διάσημο έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten "Ladies Night", η απολαυστική κωμωδία «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, επανέρχεται για πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, με αφετηρία την Πάτρα, στις 27 Οκτωβρίου.

Από σήμερα έως και την δευτέρα για λίγες παραστάσεις θα βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης στο θέατρο Αστόρια στην Πλατεία ελευθερίας. 


Υπόθεση του έργου:

Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή, ένα ταξιτζή, ένα δημοτικό υπάλληλο, ένα φούρναρη και ένα σπουδαστή να γίνουν στρήπερ! Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, τη μικρή πόλη όπου ζουν και τις γυναίκες τους...

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων εντός του κινηματοθέατρου καθημερινά και στα τηλέφωνα:

2810 242272
2810 220212


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου