Δεν αλλάζει πολλά ο Λουτσέσκου στο ντέρμπι


Πως αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μαουρίσιο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Ένα από τα πράγματα που δύσκολα αποχωρίζεται ή αλλάζει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι το αγαπημένο του «4-2-3-1». Μπορεί τα πρόσωπα να αλλάζουν, ωστόσο το σύστημα ανάπτυξης του «Δικεφάλου» δύσκολα αλλάζει.

Ο Λουτσέσκου έχει τη δική του φιλοσοφία, πάνω σ’ αυτή δουλεύει καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές, αυτό θα δούμε και στο ΟΑΚΑ.

Μ’ αυτή την αγωνιστική προσέγγιση θα κατέβουν οι «ασπρόμαυροι» και στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου το απόγευμα της Κυριακής (5/11) για το ντέρμπι «Δικεφάλων». Κι αν δεν υπήρχε η απουσία του τραυματία Χοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος σήμερα παρέλαβε τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 9ης αγωνιστικής, δύσκολα θα συζητούσαμε για πιθανές αλλαγές.

Το μοναδικό ερωτηματικό για το ποιος θα αναλάβει το ρόλο του Βραζιλιάνου χαφ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα απαντηθεί το απόγευμα της Κυριακής, αν και οι περισσότερες δοκιμές δείχνουν πως ο Εβγέν Σάχοφ θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται σ’ ένα ακόμη ματς ο Ρέι, ενώ η τετράδα της άμυνας αποτελούμενη από τους Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα και Λέοβατς, δύσκολα αλλάζει, το ίδιο και ο κόφτης στη μεσαία γραμμή, ρόλο που θα αναλάβει ο φορμαρισμένος αυτό το διάστημα Τσίμιροτ.

Δίπλα στο Βόσνιο, λογικά, θα είναι ο Σάχοφ, σε ρόλο «δεκαριού» ο Ελ Καντουρί, με το Βιείρίνια (δεξιά) και τον Πέλκα, που με τις εμφανίσεις του προκάλεσε την κλήση του στην εθνική ομάδα, να βρίσκεται στο αριστερό άκρο.

Μένει η θέση του φορ με τον Πρίγιοβιτς να παίρνει φανέλα βασικού σ’ ένα ακόμη παιχνίδι. Τον πρώτο σκόρερ σου, δύσκολα δεν τον ξεκινάς. Ακόμη κι αν περιμένεις τη μία επαφή, να στην κάνει γκολ..

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου