Από 23/11/17 στους κινηματογράφους


Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Γιάννη Σμαραγδή με την ταινία Νίκος Καζαντζάκης, είναι γεγονός. Μια βιογραφία που πρόκειται να μας αγγίξει όλους. Η τελευταία ταινία του αξέχαστου Στάθη ψάλτη. 

Πάμε να δούμε τι άλλο έχουμε αυτή την εβδομάδα. 

Καζαντζάκης




Περίληψη
Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας, Νίκος Καζαντζάκης, έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του. Αυτό είναι ακριβώς και ότι ο σκηνοθέτης σκοπεύει να επιτύχει με αυτήν την ταινία. Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές του αναζητήσεις.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής
Ηθοποιοί: : Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Αλέξανδρος Καμπαξής, Στέφανος Ληναίος, Μαρίνα Καλογήρου, Αργύρης Ξάφης, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Σκουλά, Νίκος Καρδώνης, Αμαλία Αρσένη, Γιούλικα Σκαφίδα, Ζέτα Δούκα, Alexandros Kollatos, Στάθης Ψάλτης
Διάρκεια: 121 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛ




Το Μυστικό των Μάρομποουν



Περίληψη
Ο εικοσάχρονος Τζακ Μάρομποουν, η μικρότερη αδελφή του και τα δύο μικρότερα αδέλφια του, έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία ασφαλή καθημερινότητα στο λαβυρινθώδες σπίτι τους, μετά τον θάνατο της μητέρας τους. Σιγά σιγά όμως πείθονται ότι στη σοφίτα του σπιτιού τους κατοικεί ένα διαβολικό πνεύμα και προσπαθούν ενωμένοι να το καταστρέψουν.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Τζ. Σάντσεζ
Ηθοποιοί: Τζορτζ ΜακΚέι, Άνια Τέιλορ- Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Μία Γκοθ, Κάιλ Σολέρ, Τομ Φίσερ, Νίκολα Χάρισον
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Χωρίς Διέξοδο



Περίληψη
Ο Κέισι και η Τζούλιετ είναι δύο νεαροί Αμερικάνοι που ταξιδεύουν με ένα σακίδιο για να γνωρίσουν την Ευρώπη. Όταν η Τζούλιετ ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια σπάνια θανατηφόρα ασθένεια, ο Κέισι αποφασίζει να ληστέψει έναν Γερμανό γκάγκστερ προκειμένου να πληρώσει την θεραπεία της αγαπημένης του.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ίραν Κρίβι
Ηθοποιοί: Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άντονι Χόπκινς, Μάρουαν Κενζάρι
Διάρκεια: 98 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Good Time



Περίληψη
Μετά από μια ληστεία που πάει στραβά, ο Constantine Nikas ξεκινά μια επικίνδυνη οδύσσεια στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, σε μια όλο και πιο απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει τον αδελφό του Nick από τη φυλακή. Μέσα μία νύχτα ποτισμένη με αδρεναλίνη, ο Constantine κατρακυλά χωρίς τέλος σε πράξεις βίας και πανικού.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπέν Σάφντι, Τζος Σάφντι
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Πάτινσον, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Μπεν Σάφντι, Μπαρκάντ Αμπντί
Διάρκεια: 101 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου