Το αγωνιστικό της Peugeot στο Gran Turismo


Οι πιστοί του PlayStation, έχουν έναν ακόμα καλό λόγο για να πάρουν το νέο Gran Turismo Sport που θα λανσαριστεί στις 17 Οκτωβρίου. Η Peugeot μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του PlayStation 4, μας δίνει την ευκαιρία να οδηγήσουμε το μέλλον της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αλλά δεν παύει να είναι ενδιαφέρον. Η Peugeot λανσάρει κάποια πρωτότυπα μέσα από το παιχνίδι Grand Turismo Sport που θα είναι διαθέσιμο για αγορά στους ιδιοκτήτες του PlayStation 4 από τις 17 Οκτωβρίου. Όπως είχε κάνει και το 2015, έτσι και τώρα, έχει ετοιμάσει το διάδοχο super sport υβριδικό μοντέλο, με την ονομασία L750 R Hybrid Vision Grand Turismo. 

Το προηγούμενο μοντέλο στο παιχνίδι, ήταν το L500 R Hybrid και είχε δημιουργηθεί ως φόρος τιμής στο επίτευγμα του Dario Resta, που με το Peugeot L45 στις 30 Μαΐου του 1916 είχε κερδίσει τον αγώνα Indy 500, σημειώνοντας μια εντυπωσιακή μέση ωριαία ταχύτητα 135 χλμ./ώρα. Τώρα, το νέο πρωτότυπο L750 R Hybrid Vision Gran Turismo, με το πολύ εντυπωσιακό χαμηλό αμάξωμα και τους τεράστιους τροχούς που αφήνουν ακάλυπτες τις μεγάλες κόκκινες δαγκάνες των φρένων, είναι ουσιαστικά ένα μονοθέσιο με μονοκόκ αμάξωμα για περιορισμό του βάρους. Με τον τρόπο αυτό, το απόβαρο του πρωτοτύπου είναι μόλις 825 κιλά- 175 κιλά λιγότερα από το προηγούμενο πρωτότυπο στο παιχνίδι. 

Περισσότερα: πηγή
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου