Nomads Επεισόδιο 15: Τεράστια ανατροπή και αποχώρηση σοκ


Τρίτη εβδομάδα στο Nomads και οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν λένε να σταματήσουν. Το επεισόδιο ξεκίνησε με τους υποψήφιους να προετοιμάζονται για την στιγμή της κρίσης. Στο συμβούλιο οι νομάδες του νερού δέχθηκαν γράμμα από τους κάτοικους του ψαροχωριού το οποίο έφερε μεγάλη συγκίνηση σε όλους 

Ακολούθησαν τα αποτελέσματα με το κοινό τελικά να κρατάει την Μαντώ στέλνοντας τον Παναγιώτη και την Νατάσα στην αρένα για να αγωνιστούν για την παραμονή τους. 

Δυστυχώς με την επικράτηση της Μαντώς οι ομάδα του δάσους θα σβήσει στο επόμενο επεισόδιο στο οποίο θα γίνει και η απορρόφηση των τεσσάρων παικτών στις δύο άλλες ομάδες

Παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση με πρώτο αγώνισμα έπταθλο. Οι παίκτες αγωνίστηκαν πολύ καλά στον πρώτο αγώνα ο οποίος έληξε με νικητή τον Παναγιώτη. Ωστόσο και ενώ ξεκινούσαν για το δεύτερο αγώνισμα, ο Παναγιώτης σόκαρε τους πάντες με την ανακοίνωση του για οικειοθελή αποχώρηση μη μπορώντας να αγωνιστεί ενάντια σε σύμμαχο παίκτη.

Η απόφαση έγινε δεκτή κάτω από πολύ φορτισμένο κλίμα και με τις ανάλογες εξηγήσεις. Κατόπιν είδαμε την μπλε και την κόκκινη ομάδα να ψηφίζουν για τον επόμενο αρχηγό της κάθε φυλής καθώς αν και αποχώρησε ο Παναγιώτης δεν δικαιούταν να δώσει αυτός τους αρχηγούς. 

Τέλος οι παίκτες επέστρεψαν στις τοποθεσίες τους και η κάθε ομάδα έκανε τον απολογισμό της ημέρας αλλά και κουβέντα για αυτά που έρχονται. 


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου