Επίσημο: Ο Χάινκες στην Μπάγερν!


Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Γιούπ Χάινκες θα καθίσει και πάλι στους πάγκους για να βοηθήσει την αγαπημένη του Μπάγερν να ανακάμψει. Μέχρι το τέλος της σεζόν η συνεργασία. 

Τελικά οι δεύτερες σκέψεις που φάνηκε να κάνει ο Γιουπ Χάινκες για να επιστρέψει στους πάγκους δεν ήταν αρκετές για να τον αποτρέψουν να βοηθήσει την αγαπημένη του Μπάγερν Μονάχου. 

Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής οι "βαυαροί" ανακοίνωσαν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον 72χρονο τεχνικό ενημερώνοντας ότι αναλαμβάνει το πόστο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. 

«Μεταξύ της Μπάγερν και του Γιουπ Χάινκες υπάρχει μεγάλος σεβασμός. Οι συζητήσεις που έγιναν με τον Ούλι Χένες και τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς το απέδειξαν. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας αυτής και ευγνώμονες. Ο Χάινκες είναι ο ιδανικός προπονητής για την Μπάγερν αυτή την στιγμή», αναφέρει ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε. 

«Δεν θα μπορούσα να επιστρέψω σε καμία άλλη ομάδα στον κόσμο εκτός της Μπάγερν Μονάχου. Η καρδιά μου ανήκει σε αυτή. Η προπονητική ομάδα και εγώ θα παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο μπορεί να παρουσιάσει η ομάδα στους οπαδούς της αρκετά σύντομα», ανέφερε ο Γιουπ Χάινκες.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου