Από 28/09/17 στους κινηματογράφους


Λίγες και καλές οι αφίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε, παρ'όλα αυτα συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα να μας κρατάνε συντροφιά.

Πάμε αν δουμε αναλυτικά τις νέες επιλογές μας:

American Assassin: H Εκδίκηση


Περίληψη
Ο Μιτς Ραπ είναι ένας νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Σταν Χάρλεϊ. Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους, που κατά τα φαινόμενα μοιάζουν να μην συνδέονται μεταξύ τους. Πράγματι ανακαλύπτουν ένα κοινό μοτίβο βίας που τους οδηγεί στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα, που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μάικλ Κουέστα
Ηθοποιοί: Ντίλαν Ο’ Μπράιαν, Μάικλ Κίτον, Σάνα Λέιθαν, Τέιλορ Κιτς
Διάρκεια: 112 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Το Αυτό



Περίληψη
Όταν μικρά παιδιά αρχίζουν να εξαφανίζονται στην πόλη του Ντέρι, στο Μέιν, μια ομάδα παιδιών έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της, καθώς θα τα βάλει με έναν κακό κλόουν, τον Πένιγουαϊζ, με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες στο παρελθόν.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Αντρέ Μουσιέτι
Ηθοποιοί: Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζέρεμι Ρεϊ Τέιλορ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Γουάιατ Όλεφ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Νίκολας Χάμιλτον
Διάρκεια: 135 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου