Από 12/10/17 στους κινηματογράφους


Νέες κυκλοφορίες, αναμενόμενες κάποιες αλλά και πολλά υποσχόμενες. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις καινούριες αφίξεις.


Η Μεγάλη Υπόσχεση




Περίληψη
Mάικλ, ένας εξαίρετος σπουδαστής ιατρικής συναντά την πανέμορφη δασκάλα χορού Άνα στα τέλη του 1914. Η αρμένικη κληρονομιά τους θα τους φέρει κοντά, αλλά σύντομα εκείνος θα συγκρουστεί με την τωρινή αγάπη της Άνας , έναν Αμερικανό φωτοδημοσιογράφο, που είναι αποφασισμένος να εκθέσει όλη την αλήθεια για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Όσο η Οθωμανική Αυτοκρατορία καταρρέει, τόσο πιο έντονα οι τρεις τους θα χρειαστεί να τιθασεύσουν τα πάθη τους, προκειμένου να σωθούν.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τέρι Τζορτζ
Ηθοποιοί: Όσκαρ Άιζακ, Κρίστιαν Μπέιλ, Σαρλότ Λε Μπον, Ζαν Ρενό
Διάρκεια: 133 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Ο Χιονάνθρωπος



Περίληψη
Ένα αγοράκι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του. Το σπίτι άδειο. Στον κήπο ένας χιονάνθρωπος με το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του. Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Ένας serial killer παίζει διεστραμμένα παιχνίδια στρατηγικής στην έδρα του και ο Χάρι Χόλε καλείται να μπει στο μυαλό του.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τόμας Άλφρεντσον
Ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέι Κ. Σίμονς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον
Διάρκεια: 121 λεπτά
Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Εκδικητής



Περίληψη
Ένα τεταμένο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον παγκόσμιου φήμης Τζάκι Τσαν ως έναν ταπεινό ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Chinatown του Λονδίνου. Πεισμωμένος να κυνηγήσει τους Ιρλανδούς αυτονομιστές που ευθύνονται για τον θάνατο της αγαπημένης του κόρης, θα πρέπει να ξεπεράσει τα σωματικά και ηθικά του όρια, προκειμένου να υπερνικήσει τη μυστηριώδη ξένη δύναμη (Πιρς Μπρόσναν) που στέκεται μεταξύ αυτού και της αλήθειας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ
Ηθοποιοί: Τζάκι Τσαν, Πιρς Μπρόσναν
Διάρκεια: 114 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Η Μάχη των Φύλων



Περίληψη
Ο συγκλονιστικός αγώνας τένις το 1973 ανάμεσα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μπίλι Τζιν Κινγκ (Έμμα Στόουν) και τον πρώην Πρωταθλητή και κατά συρροή γυναικά, Μπόμπι Ριγκς (Στιβ Καρέλ) έμεινε στην ιστορία ως η Μάχη των Φύλων κι έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή, οπτικοποιημένα αθλητικά event όλων των εποχών. Ο αγώνας έπιασε τον παλμό της εποχής και πυροδότησε μία παγκόσμια συζήτηση πάνω στο θέμα της ισότητας των φύλων, προωθώντας έτσι το φεμινιστικό κίνημα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέιτον, Βάλερι Φάρις
Ηθοποιοί: : Έμμα Στόουν, Στιβ Καρέλ, Άντρια Ράιζμπορο, Σάρα Σίλβερμαν, Μπιλ Πούλμαν, Άλαν Κάμινγκ, Ελίζαμπεθ Σου, Όστον Στάουελ, Νάταλι Μοράλες
Διάρκεια: 121 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ / ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου