Από 05/10/17 στους κινηματογράφους


Μπόλικο πράμα μας περιμένει αυτή την εβδομάδα, μεγάλες επιστροφές για μικρούς και μεγάλους που έρχονται να μας εντυπωσιάσουν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις:


Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών


Περίληψη
Μία ομάδα επίλεκτων αμερικανών κομάντο ανακαλύπτει έναν υποβρύχιο θησαυρό σε μία λίμνη της Βοσνίας, ο οποίος φημολογείται ότι αξίζει εκατομμύρια δολάρια. Σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν τους ντόπιους, δημιουργούν χάος στο πέρασμά τους, με αποτέλεσμα να τους εντοπίσει ο εχθρός. Θα καταφέρουν, άραγε, να ολοκληρώσουν την αποστολή τους μέσα σε δέκα μόλις ώρες; Καταιγιστική δράση σε αέρα, γη και θάλασσα, από την απόλυτη ομάδα κομάντο!
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Στίβεν Κουάλε
Ηθοποιοί: Τζ.Κ. Σίμονς, Σάλιβαν Στέιπλτον, Τσάρλι Μπιούλι, Τζόσουα Χένρι, Σίλβια Χοκς
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12




Επαναστάτης στη Σίκαλη



Περίληψη
Ο κόσμος του θρυλικού συγγραφέα Τζ. Ντ. Σάλιντζερ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σε αυτή την αποκαλυπτική ματιά στις εμπειρίες που διαμόρφωσαν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους, αμφιλεγόμενους και αινιγματικούς συγγραφείς των καιρών μας.
Τοποθετημένο χρονικά στο πολύχρωμο κάδρο της Νέας Υόρκης των μέσων του 20ου αιώνα, το «Επαναστάτης στη Σίκαλη» ακολουθεί τον νεαρό Σάλιντζερ (Νίκολας Χουλτ), ενόσω αυτός προσπαθεί να βρει τη «φωνή» του, φλερτάρει με τη διάσημη κοσμική Ούνα Ο’Νιλ (Ζόι Ντόιτς) και πολεμά στις πρώτες γραμμές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτές είναι οι εμπειρίες που θα διαμορφώσουν τη δημιουργία του αριστουργήματός του, «Ο Φύλακας στη Σίκαλη», θα τον κάνουν διάσημο –αλλά και διαβόητο- εν μία νυκτί και, τελικά, θα οδηγήσουν στην απόσυρση του από τα φώτα της δημοσιότητας για όλη την υπόλοιπη ζωή του.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντάνι Στρονγκ
Ηθοποιοί: Νίκολας Χουλτ, Ζόι Ντόιτς, Κέβιν Σπέισι, Σάρα Πόλσον
Διάρκεια: 106 λεπτά
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ / ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Blade Runner 2049



Περίληψη
30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός Κ (Ράιαν Γκόσλινγκ), ξεσκεπάζει ένα παλιό μυστικό που μπορεί να οδηγήσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί στην αναζήτηση του Ρικ Ντέκαρντ (Χάρισον Φορντ), έναν άλλο blade runner της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ντένις Βιλενέβ
Ηθοποιοί: Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρισον Φορντ, Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβ Μπατίστα, Τζάρεντ Λέτο, Άννα Ντε Άρμας
Διάρκεια: 135 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15






H Λεπίδα του Αθάνατου



Περίληψη
Η εκατοστή ταινία του θρυλικού Τακάσι Μίικε, είναι πιο αιματηρή και θεαματική από όλες τις προηγούμενες μαζί!
Ο αριστοτέχνης σαμουράι Μάντζι κουβαλάει την βαριά κατάρα της αθανασίας, μετά το πέρας μίας θρυλικής μάχης. Με τον άγριο φόνο της αδερφής του να στοιχειώνει το μυαλό του, ο Μάντζι γνωρίζει πως θα πάρει πίσω την ψυχή του μόνο αν πολεμήσει το κακό. Υπόσχεται να βοηθήσει ένα κορίτσι, τη Ριν, να εκδικηθεί μία ομάδα ικανότατων ξιφομάχων με επικεφαλής τον αδίστακτο πολεμιστή Ανότσου, που ευθύνεται για τη δολοφονία των γονιών της. Η αποστολή αυτή θα αλλάξει τον Μάντζι, με τρόπους που δεν μπορεί καν να φανταστεί…
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τακάσι Μίικε
Ηθοποιοί: Τακούγια Κιμούρα, Χάνα Σουγκισάκι, Σότα Φουκούσι, Σότα Φουκούσι, Χαγιάτο Ιτσιχάρα, Έρικα Τόντα, Καζούκι Κιταμούρα
Διάρκεια: 141 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




My Little Pony: Η Ταινία


Περίληψη
Μία σκοτεινή μαγική δύναμη απειλεί την Ponyville. Τα μικρά Πόνυ ξεκινούν ένα αξέχαστο ταξίδι πέρα από την Equestria, όπου γνωρίζουν νέους φίλους και ζουν συναρπαστικές περιπέτειες στην προσπάθειά τους να σώσουν την πόλη τους με τη δύναμη της φιλίας.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζέισον Τίσεν
Ηθοποιοί (φωνές): Βούλα Κώστα, Τάνια Παλαιολόγου, Μαρία Ζερβού, Νίκη Γεωργακάκου, Ρία Απέργη, Κατερίνα Γκίργκις, Σοφία Καψαμπέλη, Αίγλη Κοντονίκου, Χρήστος Συριώτης
Διάρκεια: 99 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου