Paradise: Η νέα μπάντα του Sivert Høyem στην Ελλάδα


Σκοτεινοί, αινιγματικοί, αλλόκοτοι αλλά και τόσο οικείοι. Η είδηση για τη δημιουργία των Paradise, της μπάντας που αποτελείται από τους Sivert Høyem (Madrugada), Rob Ellis (PJ Harvey), Simone Butler (Primal Scream) και Rob McVey (Marianne Faithfull band), κυκλοφόρησε λίγο μετά τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του Høyem στο Ηρώδειο.

Και στην ερώτηση, «και τώρα τι;», μετά από τα δυο sold out της Ακρόπολης, o Νορβηγός είχε ήδη την απάντηση. Επιστρέφει, με μια μπάντα που θα οργώσει μικρούς χώρους και θα δονήσει συθέμελα όσους αγαπούν το φως και τη σκιά του.

Οι Paradise γεννούν θεούς - γεννούν δαίμονες και στις πρώτες (sold out) εμφανίσεις τους στην Ευρώπη, ξεσήκωσαν κοινό και κριτικούς.

Oι Paradise με το πρώτο τους EP – που θα κυκλοφορήσει επίσημα στο τέλος Οκτωβρίου, και θα έχει τίτλο το όνομά τους και τέσσερα τραγούδια: «Goodbye 21st Century», «Humiliation», «Headwound», «Crying» – θα δώσουν στο κοινό μια γερή δόση αυτού, που ο καθένας τους ξέρει καλά να κάνει. Μπλουζ για ραγισμένες καρδιές, σκληρό στακάτο καθαρόαιμο rock ‘n’ roll, στίχους με νόημα, φωνές με δόνηση, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα σε ό,τι μισούμε να αγαπάμε.







Περισσότερα: πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου