Χάμιλτον: «Ο Μαξ ήταν στη νεκρή γωνία του Φέτελ»


Ο νικητής του αγώνα στη Σιγκαπούρη υποστηρίζει ότι ο πιλότος της Ferrari δεν μπορούσε να δει τον Ολλανδό, για αυτό και η εκκίνηση εκτυλίχθηκε με αυτό τον τρόπο. 

Μια από τις πιο επεισοδιακές εκκινήσεις που έχουμε δει ποτέ διαδραματίστηκε στη Σιγκαπούρη, όταν οι δύο Ferrari έκαναν... σάντουιτς τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε να συνεχίσει για λίγο, σε αντίθεση με τον Ολλανδό και τον Κίμι Ραϊκόνεν που εγκατέλειψαν αμέσως. Ο νικητής του αγώνα ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος βρέθηκε γρήγορα να ηγείται και τελικά, να κερδίζει. Όταν ερωτήθηκε για το ατύχημα της εκκίνησης, είπε: 

«Συνήθως όταν ξεκινάς δεν μπορείς να δεις ποιος είναι στη δεύτερη θέση. Είναι στη νεκρή γωνία σου αν κάνουν αντίστοιχα καλό ξεκίνημα με εσένα και είναι δύσκολο να καταλάβεις που είναι. Οπότε αυτό που σκέφτεσαι αμέσως είναι να καλυφθείς, οπότε μπαίνεις στην εσωτερική και τους κλείνεις. Όταν το κάνεις αυτό όλοι ξαφνικά εμφανίζονται στον καθρέφτη σου, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται ή τους βλέπεις με την περιφερειακή σου όραση. Δεν ξέρω αν ο Σεμπάστιαν το σκέφτηκε έτσι. Εγώ το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να φύγω γρηγορότερα από τον Ρικιάρντο». 

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου