Δύο νεαροί Αφγανοί βίασαν ανήλικη κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό στη Γερμανία


Μια 16χρονη Γερμανίδα βιάστηκε από δύο νεαρούς Αφγανούς πρόσφυγες την Παρασκευή το βράδυ κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό στη Βαυαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι δύο άντρες, 27 και 17 ετών, παρέσυραν την 16χρονη πίσω από έναν φράχτη κοντά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο και την βίασαν ενώ ένας περαστικός επενέβη και εμπόδισε την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού από τον τρίτο της παρέας, έναν 18χρονο, επίσης, Αφγανό. Μετά την εμφάνιση του περαστικού και οι τρεις Αφγανοί το έβαλαν στα πόδια.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 16χρονη ήταν μέλος μιας μεγάλης παρέας έξω από τον καταυλισμό αλλά, όταν απομακρύνθηκε για να πάει σε κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό, η παρέα διαλύθηκε και έμεινε μόνη με τους τρεις Αφγανούς, οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση ασύλου στη Γερμανία.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών ακόμα και με ελικόπτερο και κατόρθωσε να τους εντοπίσει, όχι μακριά από τον τόπο του βιασμού. Αν και οι τρεις Αφγανοί είναι πρόσφυγες, δεν διαμένουν στον παρακείμενο προσφυγικό καταυλισμό, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Merkur.Περισσότερα: πηγή
Φώτο: Pronews

Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου