Έβαλε κάμερες για να αποδείξει πως η γυναίκα του τον έδερνε

     
Ο 45χρονος από το Μάντσεστερ, Νιλ Τουίντι, εγκατέστησε κρυφές κάμερες στο σπίτι του, για να μπορεί να έχει αποδείξεις πως η σύζυγός του τον έδερνε. Κι αυτό γιατί πίστυε πως η αστυνομία δεν θα τον πίστυε αν τους το έλεγε.

Ο Νιλ ισχυρίζεται ότι επί 12 χρόνια, που είναι παντρεμένος με τη συνομήλική του, Χέλεν, εκείνη τον κακοποιεί συστηματικά, υπογραμμίζοντας ότι το κακό άρχισε την πρώτη νύχτα του γάμου τους, όταν επιχείρησε να τον πνίξει με το πάπλωμα και στη συνέχεια τον ανάγκασε να κοιμηθεί στον καναπέ.

Ο ίδιος ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε εγκαταλείψει αρκετές φορές τη συζυγική εστία, όμως τελικά πάντα επέστρεφε, πιστεύοντας ότι η Χέλεν θα αλλάξει και πως αξίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους.

Ο 45χρονος συγκέντρωσε υλικό δύο μηνών από την κρυφή κάμερα και κατέφυγε στην αστυνομία προκειμένου να προστατευτεί αλλά και να τιμωρήσει την οξύθυμη σύζυγό, η οποία είναι δασκάλα.

Τελικά, η κυρία Τουίντι συνελήφθη και κατέληξε με περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει τον σύζυγό της, ο οποίος πάντως συνεχίζει να ισχυρίζεται πως «είναι μια εκπληκτική δασκάλα», η οποία έχει προβλήματα από το αλκοόλ.

Ο εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ανέφερε ότι το υλικό αποδεικνύει ότι η σύζυγος γρονθοκοπούσε, χαστούκιζε και κλωτσούσε συχνά τον κύριο Τουίντι.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον σύζυγο, όταν τα περιστατικά βίας εναντίον του συνέβαιναν μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρης του ζευγαριού.
Πηγή: e-radio


Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου