Αύριο η τιτανομαχία ανάμεσα σε Κανέλο και Γκολόβκιν



Οι λάτρεις της πυγμαχίας μετρούν αντίστροφα για το κορυφαίο πυγμαχικό γεγονός της χρονιάς, καθώς Κανέλο Άλβαρες και Γκενάντι Γκολόβκιν θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ρινγκ της T-Mobile Arena. 

Κανέλο Άλβαρες και Γκενάντι Γκολόβκιν θα μοιραστούν το ρινγκ της T-Mobile Arena του Λας Βέγκας στις, 16 Σεπτεμβρίου. Οι δύο κορυφαίοι πυγμάχοι θα παλέψουν για τους περισσότερους τίτλους της κατηγορίας middleweight (από 70 έως 73 κιλά), καθώς ο νικητής θα είναι πλέον κάτοχος των τίτλων της WBA(Super), της WBC, της IBF και της IBO. 

Ο 27χρονος Μεξικανός Κανέλο Άλβαρες μετράει 49 νίκες, 1 ήττα, 1 ισοπαλία και 34 νοκ-άουτ σε 51 αγώνες που έχει δώσει συνολικά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο μόνος που έχει καταφέρει να τον κερδίσει, ήταν ο θρύλος του αθλήματος, Φλόιντ Μεϊγουέδερ. 

Από την άλλη πλευρά, ο Γκενάντι Γκολόβκιν παραμένει αήττητος, καθώς μετράει 37 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας σημειώσει παράλληλα 33 νοκ-άουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος Καζάκος μετρούσε ένα μοναδικό σερί, καθώς από το 2008 και έπειτα έβγαζε όλους τους αντιπάλους του νοκ-άουτ. Το σερί «έσπασε» τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο Ντάνιελ Τζέικομπς έφτασε στο 12ο γύρο απέναντί του, χάνοντας στη συνέχεια με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου