Από 07/09/17 στους κινηματογράφους


Το καλοκαίρι μας αφήνει σιγά σιγά. Όχι όμως και ο κινηματογράφος. Πολλές και αν αμενόμενες ταινίες συνεχίζουν να μας κρατάνε συντροφιά, αλλά και οι νέες αφίξεις υπόσχονται τα καλύτερα.

Η επιστροφή του Τομ Κρούζ, Ο Βαλεριάν, η αναμενόμενη ταινία της Odeon,  αλλά και τα αχτύπητα minions είναι κάποιες από τις ταινίες που θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρων του κοινού.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες ταινίες συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα αλλά και ποιες καινούριες έρχονται.


Αmerican Made



Περίληψη
Η νέα συνεργασία των Νταγκ Λίμαν και Τομ Κρουζ (μετά τη συνεργασία τους στην ταινία The Edge of Tomorrow-Στα Όρια του Αύριο) έχει τον τίτλο AMERICAN MADE και πραγματεύεται μια «άλλη» εκδοχή του αμερικανικού ονείρου.
Η ταινία, μια εξωφρενική περιπέτεια παρανομίας και διαπλοκής, αφηγείται την αληθινή, όσο και απίστευτη, περιπετειώδη ζωή του Μπάρι Σιλ, ενός πιλότου που, στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές του ‘80, δούλευε ταυτόχρονα για τη CIA (ως πληροφοριοδότης) και τον Πάμπλο Εσκομπάρ (μεταφέροντας, λαθραία, ναρκωτικά), κερδίζοντας, ο ίδιος, απίστευτα χρήματα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν
Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Σάρα Ράιτ, Ντόναλ Γκλίσον, Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς
Διάρκεια: 105 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15





Ο Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες


Περίληψη
Στον 28ο αιώνα, ο Βαλέριαν (Ντέιν Ντε Χάαν) και η Λορελίν (Κάρα Ντελεβίν) είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της τάξης σε όλες τις ανθρώπινες περιοχές. Ακολουθώντας τις εντολές του Υπουργού Αμύνης (Κλάιβ Όουεν), οι δύο νέοι ξεκινούν για μία αποστολή στην εκπληκτική πόλη Άλφα – μία αναπτυσσόμενη Μητρόπολη, όπου τα είδη από ολόκληρο το σύμπαν μοιράζονται γνώσεις, ευφυΐα και πολιτισμούς. Υπάρχει ένα μυστήριο στο κέντρο του Άλφα, μία σκοτεινή δύναμη, η οποία απειλεί την ειρηνική συμβίωση της Πόλης των Χιλίων Πλανητών, και ο Βαλέριαν με τη Λορελίν πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να εντοπίσουν την απειλή και να προστατεύσουν, όχι μόνο τον Άλφα, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Θα καταφέρουν, άραγε, να διατηρήσουν την ειρήνη στους πλανήτες και να διαχειριστούν τη μεταξύ τους σχέση;
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν
Ηθοποιοί: Ντέιν Ντε Χάαν, Κάρα Ντελεβίν, Ριάνα, Κλάιβ Όουεν, Ίθαν Χοκ, Τζον Γκούντμαν, Κρις Γου
Διάρκεια: 137 λεπτά
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Detroit



Περίληψη
Από την βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδα των The Hurt Locker και Zero Dark Thirty, Κάθριν Μπίγκελοου, η ταινία Detroit αφηγείται την συγκλονιστική ιστορία μιας από τις πιο τρομακτικές στιγμές κατά τη διάρκεια της εξέγερσης στο Ντιτρόιτ το καλοκαίρι του '67.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κάθριν Μπίγκελοου
Ηθοποιοί: Τζον Μπογιέγκα , Άντονι Μακί, Άλτζι Σμιθ, Γουίλ Πούλτερ, Τζέικομπ Λάτιμορ, Τζέισον Μίτσελ, Χάνα Μάρεϊ , Τζακ Ρέινορ, Κέιτλιν Ντέβερ
Διάρκεια: 143 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15



Ο Πυρετός της Τουλίπας


Περίληψη
17ος αιώνας, Ολλανδία. Ένας καλλιτέχνης (Ντέιν Ντε Χάαν) αναλαμβάνει να ζωγραφίσει το πορτρέτο μιας νεαρής γυναίκας (Αλίσια Βικάντερ) μετά από πρόταση του συζύγου της (Κρίστοφ Βαλτς). Οι δύο νέοι, όμως, ερωτεύονται και αποφασίζουν να επενδύσουν στο εμπόριο τουλίπας, το οποίο τότε ήταν φοβερά επικερδές, ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να χτίσουν ένα μέλλον μαζί.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Τσάντγουικ
Ηθοποιοί: Ντέιν Ντε Χάαν, Αλίσια Βικάντερ, Κρίστοφ Βαλτς, Τζούντι Ντεντς, Τζακ Ο’Κόνελ, Κάρα Ντελεβίν, Τομ Χόλαντερ, Μάθιου Μόρισον, Χόλιντεϊ Γκρέιντζερ
Διάρκεια: 107 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


Εγώ, ο απαισιότατος 3


Περίληψη
Ο Γκρου επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική. Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα πρώην παιδί θαύμα, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πιέρ Κοφέν, Κάιλ Μπάλντα, Έρικ Γκιγιόν
Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Ζουγανέλης, Λευτέρης Ελευθερίου
Διάρκεια: 90 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Logan Lucky



Περίληψη
Στην ταινία «Logan Lucky», δύο αδέρφια, που τους υποδύονται ο Τσάνινγκ Τάτουμ και ο Άνταμ Ντράιβερ, ζητούν τη βοήθεια του Ντάνιελ Κρεγκ για μια μεγάλη ληστεία την ημέρα του Coca Cola 600, του μεγάλου event για αγωνιστικά αυτοκίνητα που γίνεται κάθε χρόνο από το 1959 στις ΗΠΑ.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντεμπεργκ
Ηθοποιοί: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ανταμ Ντράιβερ, Ντάνιελ Γκρεγκ, Χίλαρι Σουάνκ, Σεθ ΜακΦάρλαν, Κέιτι Χόλμς, Κάθριν Γουότερστοουν
Διάρκεια: 119 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ / ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


Δουνκέρκη



Περίληψη
Ο Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο στην επική, δραματική ταινία «Δουνκέρκη», το νέο του κινηματογραφικό project, τρία χρόνια μετά το «Interstellar».
Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
Ηθοποιοί: Φιόν Γουάιτχεντ, Τομ Γκλιν-Κάρνι, Τζακ Λόουντεν, Χάρι Στάιλς, Ανιουρίν Μπαρνάρντ, Τζέιμς Ντ’Άρσι, Μπάρι Κέογκαν, Κένεθ Μπράνα, Κίλιαν Μέρφι, Μαρκ Ράιλανς, Τομ Χάρντι
Διάρκεια: 106 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15




Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή



Περίληψη
Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο (Ράιαν Ρέινολντς) καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον). Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες με το πλοίο, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιουζ
Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Γκάρι Όλντμαν, Σάλμα Χάγιεκ
Διάρκεια: 118 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ / ΚΩΜΩΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18




Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα



Περίληψη
Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 92 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




Περισσότερες πληροφορίες και τρέιλερ εδώ: Odeon

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου