LG V30: Αποκαλυπτήρια για το UX 6.0+


Συνεχίζονται οι επίσημες αποκαλύψεις για το LG V30 και αυτή τη φορά η εταιρεία περνά στο περιβάλλον χρήστης UX 6.0+ της συσκευής που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Αυγούστου. 

Όπως τονίζει αρχικά, το νέο περιβάλλον χρήσης έχει βελτιστοποιηθεί για να λειτουργεί καλύτερα με την οθόνη OLED FullVision (18:9) και την διπλή κάμερα, έτσι ώστε ο χρήστης να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητές τους στο μέγιστο.

Ξεκινώντας από το Graphy, πρόκειται για ένα menu προσβάσιμο από το Manual Mode της κάμερας, όπου ο χρήστης θα βρίσκει μια μεγάλη γκαλερί από λήψεις που έχουν πραγματοποιήσει επαγγελματίες με διαφορετικό στυλ και θα έχει τη δυνατότητα είτε να τις κατεβάσει, είτε να εφαρμόσει τις ρυθμίσεις τους (white balance, ISO, aperture, shutter speed κλπ.) απευθείας στη δική του λήψη. 

Ακόμη, στην κάμερα θα βρει πολλά shooting modes (auto, grid shot, snap shot, match shot), λειτουργία δημιουργίας GIF και την επιλογή Create Movie για δημιουργία video με συνένωση φωτογραφιών ή/και videos που μπορεί να επεξεργαστεί στο ενσωματωμένο Quick Video Editor.





Περισσότερα: techgear
Φώτο: DigitalNews

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου