Λοτζέσκι: «Για πολλούς λόγους επέλεξα τον Παναθηναϊκό…»


Πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό Superfoods δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Ολυμπιακό για την τετραετία που πέρασε εκεί. 

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό Superfoods είναι ο Ματ Λοτζέσκι. 

Ο Αμερικανός με το βελγικό διαβατήριο, αφού ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για τα όσα πέρασε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, αποκάλυψε πως είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας και μάλιστα πως απέρριψε δύο φορές την Μπαρτσελόνα. 

Στη συνέχεια, τόνισε πως οι φίλοι των «πράσινων» πάντα τον αντιμετώπιζαν με σεβασμό, όταν ήταν ακόμη παίκτης των «ερυθρόλευκων», ενώ στο τέλος είπε πως στόχος είναι η διατήρηση των ελληνικών σκήπτρων με το «τριφύλλι», αλλά και η επιστροφή στο Final 4 της Ευρωλίγκας. 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μίας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός! Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για τα τέσσερα όμορφα χρόνια που πέρασα εκεί. Ήταν χρόνια με πολύ καλές αλλά και ορισμένες άτυχες στιγμές με κάποιους τραυματισμούς. Θεωρώ, όμως, πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο... Πλέον, τα αφήνω όλα πίσω μου και σκέφτομαι μόνο τη νέα σελίδα στην καριέρα μου που είναι… πράσινη», δήλωσε αρχικά ο Ματ Λοτζέσκι στο paobc.gr. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου