Μήνυση της Μπαρτσελόνα στον Νεϊμάρ: Του ζητάει πίσω το πριμ ανανέωσης!


Η μεταγραφή του στην Παρί τελείωσε, αλλά τα μπλεξίματα με την Μπαρτσελόνα θα συνεχιστούν για τον Νεϊμάρ. Δείτε το ποσό που του ζητούν (και για το οποίο θα τον πάνε στα δικαστήρια) οι Καταλανοί. 

Τι κι αν άλλαξε φανέλα και άρχισε ήδη να βγάζει μάτια με την Παρί Σεν Ζερμέν; Ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να απαλλαχθεί από τον «βραχνά» της Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον όχι σύντομα. 

Επιβεβαιώνοντας την πρόθεση να κινηθούν δικαστικά εναντίον του πρώην άσου τους, οι «μπλαουγκράνα» θα καταθέσουν μήνυση στον Βραζιλιάνο επιθετικό. Και μέσω αυτής θα του ζητήσουν να επιστρέψει το πριμ ανανέωσης συμβολαίου που είχε υπογράψει τον περασμένο Οκτώβρη. 

Συγκεκριμένα οι Καταλανοί ισχυρίζονται ότι ο Νεϊμάρ παραβίασε τη συμφωνία, μετακινούμενος στην Παρί και γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να επιστραφεί το πριμ των 8,5 εκατ. ευρώ που είχε εισπράξει. Προτίθενται, δε, να μη ζητήσουν μονάχα το συγκεκριμένο ποσό, αλλά να τους δοθεί και ο νόμιμος τόκος 10% (που θα φέρει το ποσό στα 9,3 εκατ. ευρώ). 

Η σχετική ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα αναφέρει: 

«Η Μπαρτσελόνα ανέλαβε αυτή τη δράση προς υπεράσπιση των συμφερόντων της, αφού το συμβόλαιο του Νεϊμάρ ακυρώθηκε μόλις λίγους μήνες μετά την υπογραφή του για παραμονή στην ομάδα μέχρι το 2021».

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου