Αποκλεισμός ντροπή!


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο ΠΑΟΚ μετά το 3-1 της Τούμπας δέχθηκε δύο γκολ σε επτά λεπτά από την Εστερσουντ και βρέθηκε στο καναβάτσο, μένοντας εκτός ομίλων Europa League!


Νύχτα ντροπής στο μακρινό Εστερσουντ της Σουηδίας για τον ΠΑΟΚ, που ξαναζεί μέρες του 2012, όταν για τελευταία φορά έμεινε εκτός ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ενας τραγικά κακός ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το 3-1 της Τούμπας και μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 71ο λεπτό κατέρρευσε και  δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Να σηκώσει κεφάλι. Να δείξει ότι είναι μια ομάδα με εικοσαπλάσιο μπάτζετ από την κυπελλούχο Σουηδίας, η οποία το 2012 (όταν η Ραπίντ Βιέννης πετούσε εκτός ομίλων τον ΠΑΟΚ), αγωνιζόταν στην Δ’ κατηγορία!

Δυστυχώς, ο «Δικέφαλος» εγκλημάτισε στο παγωμένο Εστερσουντ. Εγκλημάτισε σε βάρος της ιστορίας του και υποθήκευσε το ευρωπαϊκό μέλλον του.

Το ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί δε λέει απολύτως τίποτα αυτές τις ώρες. Ο ΠΑΟΚ, αυτός ο ΠΑΟΚ που από τις αρχές του καλοκαιριού έχει μπει σε δύσκολα μονοπάτια, θέλει πολλές ακόμη «επεμβάσεις» και παρεμβάσεις στο ρόστερ του για να συνέλθει από το ισχυρό σοκ του αποκλεισμού.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου