Τέλος από την εθνική Αγγλίας ο Ρούνεϊ!


Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποφάσισε να αποσυρθεί από την εθνική Αγγλίας, παρά του ότι ο Σάουθγκεϊτ ήθελε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα ματς με Μάλτα και Σλοβακία.


Ύστερα από 53 γκολ και 119 ματς με το εθνόσημο ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τις διεθνείς υποχρεώσεις.

Ο Ρούνεϊ παραμένει δεύτερος σε συμμετοχές με τα «τρία λιοντάρια» μιας και πρώτος στην εν λόγω κατηγορία είναι ο Πίτερ Σίλτον με 125 ματς.

Βέβαια, ο άσος της Έβερτον δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική από κάποιο άλλο πόστο.

H δήλωσή του για την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική::

«Ήταν σπουδαίο ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με κάλεσε αυτή την εβδομάδα για να μου πει ότι με ήθελε πίσω στην εθνική Αγγλίας για τα ματς που έρχονται. Πραγματικά το εκτίμησα.

Όμως, έχοντάς το σκεφτεί πολύ εδώ και καιρό, είπε στον Γκάρεθ ότι έχω αποφασίσει να αποσυρθώ από το διεθνές ποδόσφαιρο.

Είναι μια πραγματικά σκληρή απόφαση, την οποία έχω συζητήσει με την οικογένειά μου, τον προπονητή μου στην Έβερτον και όσους είναι κοντά μου.

Παίζοντας για την Αγγλία ήταν πάντα ξεχωριστό για μένα. Κάθε φορά που επιλεγόμουν ως παίκτης ή αρχηγός ήταν ένα πραγματικό προνόμιο, ευχαριστώ τον καθένα που με βοήθησε. Όμως πιστεύω ότι είναι τώρα η ώρα να αποσυρθώ.

Φεύγοντας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δύσκολο, αλλά ξέρω ότι πήρα τη σωστή απόφαση το να έρθω σπίτι στην Έβερτον. Τώρα θέλω να επικεντρωθώ με όλη μου την ενέργεια στο να τους βοηθήσω να πετύχουν.

Θα παραμένω πάντα θερμός υποστηρικτής της Αγγλίας. Το μόνο που με πειράζει είναι πως δεν έχω συμμετάσχει σε κανένα σύνολό της που να έχει επιτυχία στο ενεργητικό του. Ευελπιστώ ότι οι εκπληκτικοί παίκτες που φέρνει ο Γκάρεθ στην ομάδα θα μπορέσουν να ανεβάσουν τον πήχη, και επίσης ευελπιστώ πως η ομάδα θα στηριχθεί από όλους.

Μία μέρα το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και ανυπομονώ να είμαι εκεί ως φίλαθλος ή ως κάτω από κάποιο πόστο».

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου