Επίσημη πρόταση Ολυμπιακού σε Παρτιζάν για Τζούρτζεβιτς!


Σερβικό δημοσίευμα φέρει τον Ολυμπιακό να έκανε τελική πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς μέσω του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Πολύ κοντά το deal, σύντομα οι εξελίξεις. 

Νέα διάσταση στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς δίνει δημοσίευα της σερβικής ιστοσελίδας HotSport.rs. 

Όπως αναφέρει, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελική τους πρόταση στην Παρτιζάν για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς προσφέροντας 3 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο με κάποια μπόνους. 

Την πρόταση φέρεται να μετέφερε στον σερβικό σύλλογο ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού που πλέον έχει ρόλο συμβούλου στην ομάδα. Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως έγιναν διαπραγματεύσεις με την πλευρά των Πειραιωτών στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης με τη Βιντεότον για τα play offs του Europa League στο Βελιγράδι. 

Οι Σέρβοι τονίζουν πως ως προθεσμία για τη μεταγραφή έχει οριστεί η επόμενη μέρα του ντέρμπι μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, στις 27 Αυγούστου. Εφόσον η Παρτιζάν συναινέσει τελικά στην πώληση του Τζούρτζεβιτς, τότε εκείνος θα ταξιδέψει στις 28 του μήνα στην Αθήνα για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου