Πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μπαζίλ


Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γάλλο ακραίο επιθετικό Ερβ Μπαζίλ κάνει λόγο η L’ Equipe. «Πολύ ψηλά στη λίστα ο παίκτης»


Ένα νέο όνομα ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Ερβ Μπαζίλ, που σύμφωνα με την έγκυρη L’ Equipe ενδιαφέρει τους «πράσινους». Μάλιστα ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ ψηλά στη λίστα, αν και προτεραιότητα σε αυτή τη φάση είναι ο σέντερ φορ. 

Ο 27χρονος Γάλλος με ρίζες από την Αϊτή έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Καέν. Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, κυρίως αριστερά αλλά ενίοτε και δεξιά. Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από τις ΚΠΡ και Μπρίστολ Σίτι, που παίζουν στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. 

Ο Μπαζίλ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Γκινγκάμπ, έπαιξε στην πρώτη ομάδα από το 2008 μέχρι το 2011, πέρασε από Αμιάν και Λα Πουαρέ, προτού το 2014 καταλήξει στην Καέν, ενώ στη διαδρομή υπήρξε διεθνής με την U19 της Γαλλίας. 

Την περασμένη σεζόν είχε 21 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί και στα δύο πρώτα ματς της Ligue 1. 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου