Τα ρίχνουν στους διοργανωτές οι Τζαμαϊκανοί για τον τραυματισμό του Μπολτ


Η ομάδα 4x100μ. της Τζαμάικα προεξάρχοντος του Γιόχαν Μπλέικ κατηγορούν τους διοργανωτές για τον τραυματισμό του Γιουσέιν Μπολτ. 


Ο οκτάκις Ολυμπιονίκης έκλεισε με τον πλέον άδοξο τρόπο την καριέρα του, αφού ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει στην τελευταία κούρσα της καριέρας του, περίπου 50μ. πριν από την γραμμή του τερματισμού. 

Με την κούρσα του τελικού των 4x100μ. να έχει φύγει 10 ολόκληρα λεπτά εκτός προγράμματος, ο Μπλέικ κατηγορεί ευθέως τους διοργανωτές για τον τραυματισμό του Μπολτ, αφού τόσο ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, όσο και οι συναθλητές του βρίσκονταν για περισσότερα από 40 λεπτά στην παγωμένη αίθουσα αναμονής. 

«Συνεχίζαμε το ζέσταμα και περιμέναμε και ξανά ζέσταμα και αναμονή. Μετά είδαμε έναν πραγματικό θρύλο, έναν πραγματικό πρωταθλητή να βγαίνει εκεί έξω και να παλεύει κατ' αυτόν τον τρόπο. Μας κράτησαν πάρα πολύ στην αίθουσα αναμονής. Ο Γιουσέιν είχε πραγματικά κρυώσει. Στην πραγματικότητα μου είπε: "Γιόχαν, νομίζω ότι αυτό είναι τρελό. 40 λεπτά και δύο απονομές μεταλλίων πριν τον αγώνα», δήλωσε ο Μπλέικ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και όσα είπε ο συναθλητής του Ομάρ ΜακΛίοντ: «Έδωσα τα πάντα και πραγματικά ήθελα ο Γιουσέιν να φύγει με το χρυσό ή έστω με ένα μετάλλιο. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έγινε. Είμαι σοκαρισμένος.

Είναι γελοίο. Ήμασταν εκεί για 45 λεπτά να περιμένουμε. Νομίζω ότι είχαν τρεις απονομές μεταλλίων πριν από τον αγώνα μας και πραγματικά κάναμε τα πάντα για να μείνουμε ζεστοί. Ήταν όμως γελοίο. Περιμέναμε πάρα πολύ». 


Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου