Τα βρήκαν Άρης και Γιαννάκης!


Προπονητής του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Γιαννάκης! Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, σε συνάντηση που είχε με τον Νίκο Λάσκαρη συμφωνήθηκαν τα πάντα και ετοιμάζονται τα συμβόλαια. 

Έτοιμος να επιστρέψει στο… σπίτι του ο Παναγιώτης Γιαννάκης! 

Ο «Δράκος» σε συνάντηση που είχε επί αθηναϊκού εδάφους με τον ιδιοκτήτη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη συμφώνησε στο πλάνο που του παρουσιάστηκε και μάλιστα όπως ενημερώνουν οι «κίτρινοι» δόθηκε εντολή να ετοιμαστούν και τα συμβόλαια. 

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου, να παρουσιαστεί ως νέος προπονητής της ομάδας. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: 

«Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη επί αθηναϊκού εδάφους είχαν ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Παπακυριάκης. 

Οι διοικούντες την Κ.Α.Ε. συζήτησαν με τον πρώην ομοσπονδιακό κόουτς για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και του ανέλυσαν το πλάνο που έχουν για τον ΑΡΗ του μέλλοντος. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στις λεπτομέρειες που αφορούν στην πιθανή συνεργασία τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους. Οι διοικούντες την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έδωσαν εντολή για να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, ώστε να υπογραφούν μέσα στις επόμενες μέρες».

Πηγή sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου