Ντίλαρντ: «Πάμε για μεγάλα πράγματα με ΠΑΟΚ»!


Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δηλώνει ο Κέβιν Ντίλαρντ. Ο Αμερικανός εμφανίζεται ανυπόμονος να ξεκινήσει το νέο... ταξίδι και βάζει τον πήχη ψηλά για «μεγάλα πράγματα μέσα στη σεζόν»! 

Έτοιμος, ανυπόμονος και αποφασισμένος για... ωραία πράγματα εμφανίζεται στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Κέβιν Ντίλαρντ. 

Ο Αμερικανός γκαρντ περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει η νέα του περιπέτεια και αν μη τι άλλο εκφράζει την αισιοδοξία για το πού μπορεί να φτάσει ο δικέφαλος του βορρά. 

Όσον αφορά την απόφασή του να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, τονίζει: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ πλούσια παράδοση και συνεχίζει να χτίζει ξεκινώντας μία καινούργια εποχή με τον κόουτς Παπαθεοδώρου. Θέλω να είμαι κι εγώ κομμάτι όλης αυτής της προσπάθειας», ενώ αναφέρθηκε στην καθοριστική επαφή που είχε με τον προπονητή του συλλόγου: «Μετά την πρώτη μου συνομιλία με τον προπονητή, με έκανε να είμαι πολύ έτοιμος να πολεμήσω για αυτόν στο γήπεδο. Μόνο η εμπιστοσύνη που έχει σε μένα, η κατεύθυνση που βλέπει την ομάδα να πηγαίνει και τα κομμάτια που θα πάρει για να το καταφέρει αυτό, με κάνουν να περιμένω μεγάλα πράγματα. Είμαστε περίπου στην ίδια θέση και οι δύο, μόλις φτάσαμε για να κάνουμε κάτι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ». 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξή του στο σάιτ της ΚΑΕ 

Για τον αριθμό «1» στη φανέλα του, τον οποίο επιλέγει από τα πρώτα του χρόνια στο κολέγιο: «Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει την ενότητα. Μία ομάδα, ένας στόχος κι αυτός ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να κερδίζουμε στη διάρκεια. Για αυτό και θα επιλέξω και στον ΠΑΟΚ το νούμερο 1». 

Για αυτά που γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικοί και η ομάδα είναι σαν οικογένεια και πολύ υποστηρικτικοί. Ακούγεται ενθουσιαστικό το να παίξω στον ΠΑΟΚ». 

Για το γεγονός ότι είναι ο δεύτερος απόφοιτος του Dayton, μετά τον Τζόρνταν Σάιμπερτ, που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Το ξέρω και τον γνωρίζω. Μίλησα μαζί του, αλλά λίγο. Κι αυτό δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου, γιατί πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης έχει την δική του εμπειρία και θέλω η δική μου στον ΠΑΟΚ να είναι η καλύτερη δυνατή». 

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ σε Ελληνικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League, δύο διοργανώσεις που γνωρίζει: «Και οι δύο διοργανώσεις έχουν καλούς προπονητές και παίκτες, αλλά αυτό ειλικρινά είναι κάτι που αποτελεί κίνητρο για μένα. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το παίζεις εναντίον τόσο ισχυρών ομάδων και να κερδίζεις. Και σκοπεύω να το κάνω αυτό φέτος με τον ΠΑΟΚ…» 

Για τα παιχνίδια του απέναντι σε ΠΑΟΚ και την Κηφισιά του Ηλία Παπαθεοδώρου, την σεζόν 2015-16, όπου κέρδισε και στα δύο με εξαιρετικές εμφανίσεις… «Θυμάμαι πολύ καλά εκείνα τα παιχνίδια. Ήταν πολύ καλά παιχνίδια και για την ομάδα μου και για μένα και είναι τρελό, το πώς τα πράγματα έχουν κάνει έναν κύκλο. Αν αυτό είναι που ενέπνευσε εμπιστοσύνη για μένα, τότε αυτά τα δύο παιχνίδια δούλεψαν πολύ καλά για μένα». 

Για αυτά που μπορούν να περιμένουν η ομάδα και οι φίλαθλοι από τον Kevin Dillard: «Οι φίλαθλοι και η ομάδα μπορούν να περιμένουν μία σεζόν που θα τους ικανοποιήσει. Μία πολύ ενεργητική σεζόν. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ αυτά που έχω μπροστά μου. Θα έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχείς. Η επιτυχία μας εξαρτάται μόνο από την αφοσίωση και την μάχη και αυτά μπορείτε να τα περιμένετε από μένα».

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου