Ο Αθλητικός Διευθυντής της Παρί έρχεται για να κλείσει τον Νεϊμάρ!


Γαλλικά και βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας εγκατέλειψε την προετοιμασία στις ΗΠΑ και επιστρέφει στο Παρίσι για να τελειώσει... σοβαρές υποθέσεις.

Ο Νεϊμάρ και τα σενάρια περί μεταγραφής του στην Παρί αποτελούν τη νούμερο ένα είδηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Οι εξελίξεις έχουν καταιγιστικό ρυθμό και το μεγάλο deal των βαθύπλουτων Γάλλων με την Μπαρτσελόνα μοιάζει σαν σήριαλ που κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος. 

Η Παρί είναι έτοιμη να πληρώσει 220.000.000 ευρώ στους Ισπανούς, τη ρήτρα αποδέσμευσης δηλαδή, και ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, σύμφωνα με γαλλικά και βρετανικά Μέσα επιστρέφει από τις ΗΠΑ στη Γαλλία για να λύσει σοβαρές υποθέσεις, έτσι χαρακτηρίζουν τη δικαιολογία φυγής του Αντέρο Ενρίκε από την Αμερική και την προετοιμασία της Παρί.

Από το πρωί της Δευτέρας (18/7) καταλανικά δημοσιεύματα αποκάλυπταν ότι ο Νεϊμάρ έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Βαρκελώνη, κατόπιν πίεσης των ανθρώπων από το περιβάλλον του. Από την επόμενη κιόλας οι Γάλλοι γράφουν ότι η Παρί είναι έτοιμη να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε με τον Κριστιανό Ρονάλντο στην αρχή του καλοκαιριού.

Επίσης, πολλά είναι τα ρεπορτάζ που μιλούν για ταξίδι του πατέρα του Νεϊμάρ στη Γαλλία για να μιλήσει με την Παρί. Ο συνδυασμός των δύο ταξιδιών, του Ενρίκε και του Νεϊμάρ Σάντος του πρεσβύτερου έχουν κάνει πιο έντονες τις φήμες για τη... βόμβα μεγατόνων.

Πηγή contra.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου