Δυναμώνει κι άλλο ο Ολυμπιακός!


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ενίσχυση του Ολυμπιακού, με την διοίκηση να ικανοποιεί κάθε επιθυμία του Μπέσνικ Χάσι και να μην αφήνει κανένα κενό ακάλυπτο. Έκλεισε ο Οφόε, ακολουθεί ο Ζιλέ. 

Ικανοποιητική ήταν η εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό φιλικό με την Μαλίν στο Βέλγιο, στο πλαίσιο του δεύτερου στάδιου προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν. 

Την ώρα που ο Μπέσνικ Χάσι και η ομάδα του έχουν πιάσει ήδη δουλειά, η διοίκηση κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της αλλά και την… τσέπη της για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του Κοσοβάρου προπονητή. 

Διακαής πόθος του 46χρονου τεχνικού, λοιπόν, ήταν ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε για τον οποίο ταξίδεψε στη Βαρσοβία ο Γιάννης Βρέντζος και εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως η μεταγραφή του Βέλγου μέσου είναι στην τελική ευθεία. 

Ο 28χρονος άσος ετοιμάζεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αφού πρώτα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον έλεγχο να είναι εξονυχιστικός, πόσω μάλλον μετά τα όσα βγήκαν από την Ρωσία για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Κράσνονταρ. 

Από εκεί και πέρα, από την Γαλλία υπάρχει η πληροφορία πως και ο Γκιγιόμ Ζιλέ ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα, με τον Βέλγο να είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο παιχνίδι της ομάδας (τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό) και η Ναντ αναμένεται να παραχωρήσει τον 33χρονο άσο έναντι 1 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου