Ουζουνίδης: «Περιμένουμε τους ιδανικούς παίκτες»


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην έλλειψη φρεσκάδας και στην ταχύτητα που δεν είχε η ομάδα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με Κορτράϊκ αλλά και στις προσθήκες που περιμένει.


Οι τοποθετήσεις του Ουζουνίδη στη NOVA και στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Ολλανδία: «Σήμερα ήμασταν αργοί στο παιχνίδι μας, στο τρέξιμο μας. Θα μπορούσαμε να πιεστούμε παραπάνω, να κάνουμε μέτρα στο παιχνίδι. Δεν ξέρεις ποτέ και πως θα είσαι καλά. Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν να τρέξουμε. Δεν ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε αυτά τα ματς τακτικά. Θα περίμενα περισσότερα τρεξίματα σήμερα. Ο αντίπαλος χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά φαινόταν φρέσκος».
Για την επιθετική ανάπτυξη και τις δουλεμένες φάσεις:  «Θα βγουν. Τα έχουμε δουλέψει. Πιστεύω με τις προσθήκες που θα γίνουν να βάλουμε την ποιότητα που θέλουμε που είναι απαραίτητη. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα θες παίκτες που να είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός»

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε, κάποιες φορές εσείς τα ξέρετε πιο γρήγορα».

Για τον Καμπέθας: «Δεν έχω καμία ενημέρωση».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Είναι πράγματα που δουλεύουμε από πέρυσι. Πιστεύω πως θα τα βγάλουν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε περισσότερες αλλαγές παιχνιδιού. Χρειαζόμαστε περισσότερους ποιοτικούς παίκτες για να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Για τη συνεργασία του Χουλτ με τον Λουντ: «Πρόκειται για δύο ποιοτικούς παίκτες. Ο Ρόμπιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι πειθαρχημένος. Ο Νίκλας μαζί με τον Λουντ είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πετάξουμε λεφτά. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε παίκτες 2-3 εκατομμυρίων. Πρέπει να βρούμε τους ιδανικούς παίκτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους υπάρχοντες να δημιουργήσουν μία καλή ομάδα».

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου