Παίζει με Γάνδη ο Μακ!


Σαν να μην έλειψε ούτε μέρα... Ο Ρόμπερτ Μακ ξέρει τα... κατατόπια και την Παρασκευή (07/07) θα παίξει στο φιλικό (17:00) κόντρα στη Γάνδη. 


Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, έδειξε ότι είναι πανέτοιμος, δεν τίθεται θέμα προσαρμογής και την Παρασκευή το απόγευμα θα τον δουν ξανά οι φίλοι του Δικέφαλου με τα ασπρόμαυρα. Στο δεύτερο φιλικό των ασπρόμαυρων επί ολλανδικού εδάφους, εναντίον της πιο έτοιμης Γάνδης, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα χρησιμοποιήσει και πάλι δύο ενδεκάδες τις οποίες και δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης (06/07).

Σε μια από τις δύο ενδεκάδες είναι μέσα και ο Ρόμπερτ Μακ. Ανάλογα με την απόφαση του Σέρβου τεχνικού θα δούμε σε ποιο από τα δύο ημίχρονα θα παίξει, έστω και για λίγα λεπτά, καθώς κάποια στιγμή στη θέση του μπήκε και έπαιξε ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Στανόγεβιτς δοκίμασε ένα σχήμα με τους: Μελίσσα, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάμπος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Ενρίκε, Ζάιρο και Πριγιοβιτς.

Οι "πορτοκαλί" αποτελούταν από τους: Σιαμπάνη, Λημνιό, Πούγγουρα, Δημητρίου, Δεληγιαννίδη, Κάτσε, Σάχοφ, Λέοβατς, Πέλκας, Μακ και Κουλούρης. Οι συγκεκριμένοι παίκτες δοκιμάστηκαν στο 3-4-3, σχηματισμό που επίσης θέλει να παίξει, ανάλογα τον αντίπαλο, ο Στανόγεβιτς.

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου