Στανόγεβιτς: «Εμείς είμαστε το φαβορί»


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την κλήρωση με την ουκρανική ομάδα κι έδειξε ικανοποιημένος. Γιατί ήθελε το πρώτο ματς να είναι εκτός έδρας. 


Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωση παρουσιάστηκε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του «Δικεφάλου» χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για να περάσει στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στάθηκε στον παράγοντα έδρα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 43χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ στο Χορστ της Ολλανδίας:

Για την κλήρωση:

«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερη η κλήρωση. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο, Εξάλλου, οι Ουκρανοί έχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε πάντως το φαβορί».


Για τον αντίπαλο:

«Οι πρώτες πληροφορίες που πήραμε είναι ότι έχουν έναν νεαρό προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης θα έχουν παίξει δυο ματς πρωταθλήματος, έτσι θα είναι πιο έτοιμοι από εμάς».

Για το πρώτο ματς:

«Γενικά προτιμώ να παίζω πρώτα εντός έδρας, αλλά επειδή είναι ξεκίνημα, ίσως είναι καλύτερα που παίζουμε πρώτα στην Ουκρανία. Θα είμαιστε έτοιμοι, έχουμε ακόμα δυο φιλικά ματς, έχουμε χρόνο».

Για τον Ρέι:

«Είναι πολύ σημαντικό για μας που ήρθε. Έχουμε επιπλέον έναν τερματοφύλακα. Έχει ισχυρό χαρακτήρα και ήταν αρχηγός στην προηγούμενη ομάδα του. Μαζί με την απόκτηση του Μακ, προς το παρόν, είμαστε καλά. Στη συνέχεια θα δούμε για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις».

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου