Ο τελικός των... τελικών!


Ο πέμπτος αγώνας θα κρίνει τον πρωταθλητή

Η ώρα του μεγάλου τελικού, έφτασε! Αφού σε 40 (ή και περισσότερα) λεπτά κρίνονται οι κόποι και ο ιδρώτας μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της σειράς και με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος (11/6, 21:00).

Μέχρι στιγμής οι έδρες ήταν εκείνες που είχαν τον πρώτο λόγο στους τελικούς, αφού τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι κυπελλούχοι, φρόντισαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρον το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ αντίστοιχα με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 2-2 τη σειρά.

Θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει το 3/3 στους τελικούς για το «three peat» και την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος ή είναι σειρά του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος ύστερα από τρία χρόνια για τον 35ο τίτλο της ιστορίας του; Η απάντηση θα δοθεί περίπου στις 11 το βράδυ, όταν θα έχει ακουστεί η τελευταία κόρνα της γραμματείας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Με εξαίρεση τους... μόνιμους Ντάνιελ Χάκετ και Ματ Λοτζέσκι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα εν όψει του 5ου τελικού, κάτι που ισχύει και για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είδε όλους τους παίκτες να βρίσκονται στην διάθεσή του για το ματς... τίτλου!

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου