Μπρέικ τίτλου στην Μαδρίτη η Βαλένθια




Με το ροζ φύλλο αγώνα έφυγε από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης η Βαλένθια, επικρατώντας με 86-79. Με αυτό τον τρόπο οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν την σειρά των τελικών σε 1-1 και πλέον βλέπουν… τίτλο. 

Μία φοβερή και τρομερή Βαλένθια κατάφερε να επικρατήσει με 86-79 της Ρεάλ Μαδρίτης, σπάζοντας την έδρα της «βασίλισσας» και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1. 

Σε εκπληκτικό βράδυ για τις «νυχτερίδες» βρέθηκε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ο οποίος έκανε ότι ήθελε κάτω από τις δύο ρακέτες, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 20 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Από την μεριά των γηπεδούχων ότι μπορούσε έκανε ο Σέρχιο Γιούλ έχοντας 22 πόντους και 6 ασίστ κάτι ωστόσο που δεν ήταν αρκετό ώστε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ρεάλ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 41-43 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και μπήκε προηγούμενη με 64-61 στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Ωστόσο το επί μέρους 15-25 του τελευταίου δεκαλέπτου υπέρ των φιλοξενούμενων έδωσε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεζ το ροζ φύλλο αγώνα. 

Πλέον η σειρά μεταφέρετε στην Βαλένθια, όπου οι «νυχτερίδες» αν καταφέρουν να διατηρήσουν απόρθητη την έδρα τους θα κατακτήσουν τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. 

Δεκάλεπτα: 22-28, 19-15, 23-18, 15-25 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου