Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Σκόκο!


Ο Αργεντίνος διακαής μεταγραφικός πόθος της ΑΕΚ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε για όλα όσα τον οδηγούν κοντά στην αποχώρηση από την αγαπημένη του ομάδα.


Η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Νιούελς Ολντ Μπόις την περασμένη εβδομάδα έχει προκαλέσει την οργή σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Ο Εδουάρδο Μπερμούδες με όσα είπε προκάλεσε την παραίτηση του προπονητή του και ταυτόχρονα την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του που κάνουν λόγο ακόμη και για ακάλυπτες επιταγές!

Αυτό που προκύπτει από όλο αυτό το χαμό και απασχολεί την ΑΕΚ και τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» είναι πως ο Νάτσο Σκόκο με συνέντευξη που παραχώρησε άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος! Το είπε ξεκάθαρα ο ίδιος ο οποίος εξήγησε ότι μπορεί να 'χει ζήσει πολύ καλές στιγμές με την Νιούελς αλλά ξεκαθάρισε πως πλέον δεν απολαμβάνει το ποδόσφαιρο...

Στις δηλώσεις του ο Σκόκο ξεκίνησε και αμφισβήτησε τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας του και υπογράμμισε ότι οι παίκτες περίμεναν μία εξήγηση στην οποία θα τους έλεγε τι συμβαίνει και τι θα γίνει με τα χρήματα που τους οφείλουν και όχι μόνο... «Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα υποχρεωθήκαμε να πάρουμε την απόφαση την οποία προσπαθούσαμε να αποφύγουμε προκειμένου να μην προπονηθούμε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Συνεχίζουν να μας χρωστάνε πολλά λεφτά και δεν μας λέει κανείς τίποτα. Περιμέναμε αντί για μια συνέντευξη Τύπου στην οποία απλά θα παρουσίαζαν διπλωματικά τις θέσεις τους ότι θα μιλούσαν με εμάς από τη διοίκηση να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει. Κι εγώ είμαι απόλυτα αντίθετος με αυτό που συμβαίνει. Επειτα από όλα αυτά που έχουν συμβεί θα υπάρξουν συνέπειες, αυτό είναι δεδομένο, σχετικά με τη συνεργασία μας με την ομάδα».

Εννοείται πως ο Σκόκο ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στην Νιούελς ή όχι και ο 32χρονος άσος άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της φυγής: «Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα το δω... Ο καθένας σε ατομικό επίπεδο έχει διαφορετικές απόψεις και θα προχωρήσει όπως νομίζει. Αυτό που έχει σημασία είναι να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο ειδικά σε μια ομάδα που 'χεις ζήσει μεγάλα πράγματα, αλλά η απογοήτευση από τις τελευταίες εξελίξεις αλλάζουν τη διάθεση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε 3 αγωνιστικές στην Αργεντινή (τελευταίο ματς αρχές Ιουλίου) και προφανώς από τώρα και μέχρι να βγει ο Ιούνιος όλα θα ξεκαθαρίσουν μια και καλή. Το δεδομένο είναι πως πλέον έχουμε ξεκάθαρα θέμα - επιθυμία φυγής του Αργεντινού πρώην άσου της ΑΕΚ από την Νιούελς με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πρέπει ωστόσο να υπογραμμίσουμε ότι σε περίπτωση που η διοίκηση της Νιούελς επιλέξει και (κατά κάποιο τρόπο) πληρώσει το ποσό που οφείλεται στον Σκόκο (το οποίο φτάνει κοντά στο εκατομμύριο ευρώ) τότε θα πρέπει να πουληθεί ο ποδοσφαιριστής αφού έχει 2 ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του... Πάντως ήδη σύλλογοι στην Ευρώπη ψάχνουν την περίπτωσή του.


Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου