Μαζί και... μόνοι Σαββίδης-Βιεϊρίνια: Η κοινή τους έξοδος!


Είναι από τα παράξενα παιχνίδια της τύχης. Διότι ούτε... προγραμματισμένη να ήταν η ταυτόχρονη παρουσία του διεθνούς Πορτογάλου με τον γιο του Ιβάν.

Μέσα σε διάστημα 48 ωρών ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Γιώργος Σαββίδης βρέθηκαν δυο φορές στο ίδιο μαγαζί και ζήτημα να μίλησαν συνολικά για περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα.

Μπορεί η μεταξύ τους παρεξήγηση να έχει λυθεί, φαίνεται όμως πως αμφότεροι προσέχουν πολύ για να μην συμβούν τα ίδια στο μέλλον.

Οι δυο τελευταίες συναντήσεις Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιώργου Σαββίδη δεν ήταν προγραμματισμές και έγιναν στα... καλά καθούμενα! Στην κυριολεξία!

Τόσο ο Πορτογάλος ακραίος όσο και ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι συχνοί θαμώνες του εν εν λόγω εστιατορίου της δυτικής Θεσσαλονίκης και σε διάστημα 48 ωρών έτυχε αμφότεροι να βρεθούν εκεί, με άλλες παρέες, και μάλιστα δυο φορές και το μόνο που καταγράφηκε ήταν ένα "γεια".

Μέχρι εκεί. Ερμηνείες υπάρχουν πολλές. Πρώτον, οι δυο τους δεν είναι φίλοι. Γνωρίζουν ο ένας τον άλλον λόγω των "στάτους" του καθενός στην "πραγματικότητα" του ΠΑΟΚ. Πριν από περίπου έξι μήνες, είχε δημιουργηθεί παρεξήγηση μέσω Instagram, η οποία σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πορτογάλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "FORZA" και κυκλοφόρησε το Σάββατο, έχει τελειώσει,, 'την έχουν λύση και αφήσει πίσω τους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο ΠΑΟΚ.... ψάχνει λύση στο θέμα του προπονητή. Ή μάλλον, κατά 99% ψάχνει προπονητή. Ο Βιεϊρίνια από την άλλη, στη συνέντευξη που παραχώρησε, ήταν για πολλοστή φορά ξεκάθαρος. Θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να υπάρξει επαφή με την Βόλφσμπουργκ και μετά μ' εκείνον.

Ή μάλλον... δεν χρειάζεται να μιλήσει καθόλου με εκείνον.  Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να τον χτυπήσει, δεν θα χρειαστεί καν να... έρθει διότι είναι ήδη Θεσσαλονίκη.

Πηγή contra.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου