Ελλαδάρα και στην κόλαση!


Δεν… μασάει από έδρες αυτή η Ελλάδα! Οι μάγκες του Σκίμπε δεν πτοήθηκαν στη Βοσνία και με ήρωα τον Καρνέζη πήραν τον βαθμό (0-0) και διατηρούνται στη 2η θέση. Μυθική ευκαιρία του Μάνταλου στο 82’. 

Ακόμα μια απόδειξη ότι η Εθνική έχει επιστρέψει στην ελίτ πρόσφεραν ο Μίκαελ Σκίμπε και οι παίκτες του, καθώς μετά τις Βρυξέλλες, έφυγε... άβρεχτη και από την κόλαση της Ζένιτσα κόντρα στη Βοσνία, αφού πήρε το 0-0 και παρέμεινε στη 2η θέση, με όλα να εξαρτώνται από τα πόδια της σε ό,τι αφορά την πρόκρισή της στα play-off πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία 

Με το DNA της να θυμίζει εποχές Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος, τον Ορέστη Καρνέζη να κατεβάζει ρολά και τον Ζέκα να είναι ΠΑΝΤΟΥ στο γήπεδο, η Ελλάδα πήρε τον βαθμό που ήθελε τουλάχιστον στην έδρα των άμεσων ανταγωνιστών, ενώ λίγο έλειψε να αποδράσει και με τη νίκη. 

Ήταν στο 82', όταν έπειτα από άψογη αντεπίθεση, ο Μάνταλος αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μπέγκοβιτς, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να θέσει νοκ-άουτ τους Βόσνιους. Ακόμα κι έτσι, ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, αφού η Βοσνία παραμένει από κάτω και πλέον η Ελλάδα έχει την υπόθεση της 2ης θέσης στο χέρι της. 

Tα αποτελέσματα της αγωνιστικής: 

Βοσνία-Ελλάδα 0-0 

Εσθονία-Βέλγιο 0-2 
(31'Μέρτενς,86' Τσαντλί) 

Γιβραλτάρ-Κύπρος 1-2 
(30΄Ερνάντες - 10'Τσιπολίνα αυτ.,87'Σωτηρίου) 

Η βαθμολογία στον 8ο όμιλο: 

1.Βέλγιο 16 (24-2) 
2.Ελλάδα 12 (10-3) 
3.Βοσνία 11 (13-5) 
4.Κύπρος 7 (5-9) 
5.Εσθονία 4 (5-17) 
6.Γιβραλτάρ 0 (3-24) 

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου