Στα... χέρια της ΑΕΚ η υψομετρική!


Όπως αναμενόταν η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. έλαβε την έγκριση της υψομετρικής μελέτης, τελειώνει με την άδεια, φουλάρει για την έναρξη εργασιών για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ανακοίνωση της ΠΑΕ.


Ήταν θέμα... ωρών να γίνει γνωστό ότι η υψομετρική μελέτη (και η έγκριση αυτής από το υπουργείο υποδομών) βρίσκεται ήδη στα... χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ, πιο συγκεκριμένα στην Δικέφαλος Α.Ε. Εδώ που τα... λέμε κι άργησε! Όπως και να 'χει είναι εντός χρονοδιαγράμματος και πλέον όλοι στο... στρατόπεδο της Ένωσης πατάνε γκάζι για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και έπειτα να προχωρήσει στην πρώτη φάση έργων.

Ναι, σωστά διαβάσατε, φτάσαμε στην ώρα που όλοι οι ΑΕΚτσήδες ανά τον κόσμο περιμένουν από το 2003 έως και σήμερα. Στην έναρξη εργασιών για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στο οικόπεδο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας» και στη θέση του θα υπάρχει η «Αγιά Σοφιά». Θα πρόκειται βέβαια για την πρώτη φάση εργασιών που θα αφορούν το γήπεδο της Ένωσης.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της υψομετρικής μελέτης του νέου γηπέδου, η οποία υπογράφηκε από τον αρμόδιο υπουργό. Η ανακοίνωση αναφέρει...

«Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ ανακοινώνει ότι πριν από λίγο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε την υψομετική μελέτη, της οποίας η έγκριση ταλαιπώρησε για τόσο καιρό τον κόσμο της ΑΕΚ και αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος μέσα σε χρόνο ρεκόρ – από την με τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης- ετοίμασε, με τη συνδρομή φυσικά των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου, τη σχετική μελέτη ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά».

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ οφείλουν επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, στους Διευθυντές των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, γιατί με μεθοδική δουλειά και σεβόμενοι απόλυτα τις κατευθύνσεις του Νόμου, μελέτησαν το ζήτημα σε όλες του τις λεπτομέρειες και ενέκριναν τη μελέτη.

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ συνεργάζεται ήδη χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσουν τα έργα.

Ενας εξοντωτικά δύσκολος, αλλά δίκαιος αγώνας για την εκπλήρωση του μεγαλύτερου ονείρου του κόσμου της ΑΕΚ φτάνει πλέον στη δικαίωσή του».

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου