Ποδηλατοδρομία αγάπης και προσφοράς στο Ηράκλειο


Την 6η ποδηλατοδρομία αγάπης και προσφοράς, διοργανώνει αύριο Κυριακή 11 Ιουνίου, Κρήτης το «Κέντρο Ειδικών Παιδιών – ο Άγιος Σπυρίδων» Ηρακλείου Κρήτης, με τη στήριξη της Περιφέρεια Κρήτης.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή, η ποδηλατοδρομία 85 χιλιομέτρων έχει αυστηρά μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα, εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και απευθύνεται σε οποιονδήποτε λάτρη του ποδηλάτου, με ή χωρίς αγωνιστική άδεια, αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος κατά την ημερομηνία διεξαγωγής της.

Ο αγώνας έχει στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών για προσφορά & αλληλεγγύη, την προβολή του «Κέντρου», και την οικονομική του στήριξη.

Αρωγοί είναι:

– Ελληνική Αστυνομία, Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου

– Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου

– Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

– Δήμος Ηρακλείου

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί, είναι: Αφετηρία (Πλατεία Ελευθερίας), Λ. Δημοκρατίας, Λ. Κνωσού, Κνωσός, Άνω Αρχάνες, Χουδέτσι, Καλλονή, Αγ. Παρασκιές, Αποστόλοι, Καστέλι, Ξηροκαμάρες, Άνω Χερσόνησος, κάθοδος στην παλαιά Ε.Ο., Κάτω Γούβες, Αλικαρνασσός και τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για την Ποδηλατοδρομία από την ιστοσελίδαwww.agiospiridon.gr



Πηγή: Zougla

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου