«Έκλεισε Πέδρο Μέντες ο ΠΑΟΚ»!


Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τη Ρεν για την απόκτηση του Πέδρο Μέντες. 

Ως κλεισμένο από τον ΠΑΟΚ παρουσιάζουν οι Γάλλοι τον Πέδρο Μέντες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegramme», ο «δικέφαλος του Βορρά» έδωσε τα χέρια με τη Ρεν για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού. 

Μάλιστα τονίζεται πως παρότι ο παίκτης έχει για ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας Κριστιάν Γκουρκίφ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 19 ματς πρωταθλήματος, όμως μόνο τα έξι ήταν στον δεύτερο γύρο. 

Ο Πορτογάλος αμυντικός, που αγωνίζεται ως στόπερ αλλά και ως δεξιός οπισθοφύλακας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπόρτινγκ και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα πηγαίνοντας στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία όμως δεν στέριωσε. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Πάρμα όπου κατάφερε να ξαναβρεί τα πατήματά του. Ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε ως δανεικός στη Σασουόλο και στο φινάλε της χρονιάς η Ρεν τον απέκτησε από τους «παρμέντσι». Στη Ρεν αγωνίζεται από το 2015, ενώ μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ήταν συμπαίκτης και με τον Πέδρο Ενρίκε που έκανε το ίδιο δρομολόγιο, Ρεν-Θεσσαλονίκη.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου