Baywatch: Οι πρωταγωνιστές πρίν και μετά


Το 1986 ήρθε στην μικρή οθόνη μια σειρά φαινόμενο, Ήταν το baywatch, μια σειρά με ήρωες ναυαγοσώστες όπου παρακολουθούσαμε την καθημερινότητα τους.

Διασώσεις, περιπέτεια και ατελείωτη αγωνία σε κάθε επεισόδιο μας κράταγε καθηλωμένους στις πολυθρόνες μας για πολλά χρόνια.


31 χρόνια επιστρέφει στον κινηματογράφο αλλά κάπως ποιο κωμικό και με χαρακτήρες ακριβώς τους ίδιους.

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές του 1986 και του σήμερα:

Mitch Buchannon: Ο αρχηγός της ομάδας που μπλέκεται πάντα σε περιπετειώδης καταστάσεις. Το 1986 τον ενσάρκωσε ο διάσημος και αγαπητός David Haselhof ενώ το 2016 Dwayne Johnson.

Dwayne Joh, David Haselhof

C.J. Parker: Η εκρηκτική και σέξι ναυαγοσώστρια που είναι το δεξί χέρι του Μιτς. Την αγαπήσαμε μέσα από την διάσημη και σέξι Pamela A Anderson το 1986  ενώ το 2017 την C.J Parker ενσαρκώνει το μοντέλο Kelly Rohrbach.

Pamela A Anderson, Kelly Rohrbach

Matt Brody: Ο νέος και ατίθασος ναυαγοσώστης που καλείται να μάθει την δουλειά για να καταφέρει να ενταχθεί στην ομάδα. Το 1986 τον ρόλο κράτησε ο ηθοποιός David Charvet ενώ το 2017 ο Zac Efron

David Charvet, Zac Efron

Stephanie Holden: Η δυναμική και ταυτόχρονα υπαρχηγός θα μπορούσε να πει κανείς. Πάντα αυστηρή και έξυπνη. Το 1986 τον ρόλο κρατούσε η ηθοποιός Alexandra Paul ενώ το 2017 η ηθοποιός Ilfenesh Hadera.

Alexandra Paul, Ilfenesh Hadera.

Garner Ellerbee: Ο Μπάτσος και φίλος του Μίτς στην παραλία. Κυκλοφορεί με ένα τζιπ τύπου σαφάρι στην παραλία και τον βοηθάει πολλές φορές ο Μίτς στην διαλεύκανση κάποιων υποθέσεων. Το 1986 τον υποδηθηκε ο ηθοποιός Gregory Alan Williams ενω το 2017 ο ηθοποιός Yahya Abdul-Mateen II.

Gregory Alan Williams, Yahya Abdul-Mateen II.

Summer Quinn: Νέα και όμορφη ναυαγοσώστρια που προσπαθεί συνέχεια ώστε να γίνει καλύτερη. Το 1986 την ενσάρκωσε η ηθοποιός Nicole Eggert ενώ το 2017 η ηθοποιός Alexandra Daddario.

Nicole Eggert, Alexandra Daddario


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου