Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς - 8 οι τραυματίες - 2 σε σοβαρή κατάσταση


Οδηγός έπεσε με ταχύτητα σε πεζούς έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ, τραυματίζοντας πέντε άτομα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα προκειμένου να του ζητήσουν να αποχωρήσει από το σημείο καθώς είχε σταθμεύσει παράνομα και τότε ο οδηγός ανέπτυξε απότομα ταχύτητα πέφτοντας στο πλήθος. 

Ο οδηγός έχει συλληφθεί και έχει οδηγηθεί για ανάκριση ενώ ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τις τοπικές αρχές για το εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Δύο από τους πέντε τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης ενώ οι άλλοι τρεις έφεραν ελαφρά τραύματα και τους προσφέρθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες. 

Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ άμεσα βρέθηκαν κοντά στους τραυματίες δεκάδες ασθενοφόρα.

Όπως μεταδίδουν Ολλανδικά μέσα από το συμβάν έχουν τραυματιστεί τελικώς οχτώ άτομα δύο από τα οποία έχουν μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης. 

Σημειώνεται πως παρά το συμβάν ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Άμστερνταμ είναι ανοιχτός και τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά. 

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της τονίζει πως δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.


Πηγή: http://www.skai.gr

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου